Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Magdalena1244

B贸l 贸semek

Polecane posty

Go艣膰 Magdalena1244

Witam. Oko艂o 2 tygodnie temu pojawi艂y mi si臋 straszne b贸le z臋b贸w. By艂am u dentysty i powiedzia艂 mi, 偶e prawa g贸rna 贸semka mi si臋 wyrzyna. Niestety b贸l jest nie do zniesienia, od tamtej pory jestem non stop na 艣rodkach przeciwb贸lowych, kt贸re pomagaj膮 na g贸ra godzin臋. Dzisiaj w nocy zacz臋艂am odczuwa膰 b贸l tak偶e mi臋dzy jedynk膮 a dw贸jk膮, z tym ju偶 nic nie mog臋 zrobi膰. Tutaj moje pytanie, czeka膰 a偶 ta 贸semka wyjdzie? Czy to normalne, 偶e bol膮 mnie tak偶e pozosta艂e z臋by w takim stopniu, ze ledwo mog臋 otworzy膰 buzi臋 i rozmawia膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pozosta艂e z臋by bol膮 z tego powodu, 偶e wy偶ynaj膮ca si臋 8 przesuwa te u g贸ry, a te na dole moga pobolewa膰 bo z racji g贸rnych zmian inaczej nachodz膮 si臋 teraz z dolnymi (chodzi o zgryz). Przy wy偶ynaniu oczywi艣cie jest b贸l, jesli nie jestes w stanie go znie艣膰 to id藕 usu艅 "8". Dziwne, 偶e tego wszystkiego nie powiedzia艂 dentysta, mo偶e powinna艣 i艣c do innego.

Udost臋pnij ten post

Zgadzam si臋 . powinna艣 i艣膰 do innego dentysty . Je偶eli masz problem z otwieraniem buzi , to dostajesz najzwyczajniej szcz臋ko艣cisku . Robi Ci si臋 stan zapalny a na to powinna艣 dosta膰 antybiotyk ( ja tak mia艂am ) a potem trzeba tak膮 贸semke usun膮膰 . Co do gabinet贸w , to je偶eli jeste艣 z Krakowa , to polecam gabinet Stomatologi臋 Cicho艅 . S膮 tu na prawde dobrzy denty艣ci . 脫semk臋 tez mia艂am usuwan膮 przez dr Pasieke-Daneck膮 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosso
b贸l 贸semek to naprawd臋 nic przyjemnego鈥 jeszcze znale藕膰 dobrego dentyst臋 kt贸ry zrobi to dobrze - to te偶 sztuka. Ja rwa艂am u Cichonia i fakt nie mog臋 nic z艂ego powiedzie膰 - posz艂o g艂adko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Garria
dok艂adnie, 贸semki trzeba wyrywa膰. A u dr Cichonia robi膮 to dobrze - niestety trzeba do 贸semek mie膰 dobrego i sprawdzonegodentyst臋 bo to jednak nie przelewki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O NIE, TYLKO NIE dr. Cicho艅. Odradzam same problemy, komplikacje i strasznie drogo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Garria dzi艣 dok艂adnie, 贸semki trzeba wyrywa膰. A u dr Cichonia robi膮 to dobrze - niestety trzeba do 贸semek mie膰 dobrego i sprawdzonegodentyst臋 bo to jednak nie przelewki! xXx Dlatego lepiej i艣膰 do innego dentysty, specjalisty, a nie takiego co sam sobie robi wpisy i wystawia opinie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda W贸jcik
Po pierwsze : W stomatologii Cicho艅 nie ma drogo :] tylko sie rozejrzyj po innych gabinetach w Krk ,to dopiero zobaczysz co to znaczy drogo :] s膮 tutaj normalne ceny. Jakby艣 chcia艂 sobie leczy膰 komercyjnie z臋by ( czyt. leczenie kana艂owe , wype艂nienie 艣wiat艂o-utwardz. etc .) to np w NZOZ, kt贸ry niby ma podpisany kontrakt z NFZ , zap艂acisz tak samo albo nawet i dro偶ej :] wi臋c nie pisz takich rzeczy. Najwyra藕niej s艂abo si臋 orientujesz w cenach. i wgl nie chodzisz do dentysty ,a je艣li ju偶 to pewnie masz tylko wype艂nienia amalgamatowe (oczywi艣cie nie chce nikogo obra偶a膰, bo doskonale rozumiem ,ze nie ka偶dy ma pieni膮dze na wizyty prywatne). Ja mia艂am takie problemy w swoim 偶yciu z z臋bami,ze odwiedzi艂am z 5 gabinet贸w stomatologicznych. Pami臋tnik bym napisa膰 mog艂a.A ju偶 o tym jak jeden dentysta si艂owa艂 si臋 z moj膮 g贸rn膮 sz贸stk膮. Do dzisiaj w tym miejscu mam problemy. A gabinet Stomatologia Cicho艅 jak najbardziej przypad艂a mi do gustu. Zw艂aszcza pan dr Tomasz Dohnal. Od kilku lat chodz臋 do tego gabinetu.Usuwan膮 贸semk臋 te偶 mia艂am . A tak偶e sz贸stk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TermosowaPani
Zgodz臋 sie z tym co napisa艂a Magda . Taka prawda . Te偶 by艂am w stomatologii Cicho艅 z 贸semkami . Z tym ,ze ja narazie bior臋 antybiotyk a potem b臋de mia艂a usuwany z膮b . jest calkowicie zatrzymany

Udost臋pnij ten post

贸semki potrafia by膰 na prawde paskudne.聽 A wiem co艣 na ten temat bo jestem po usuwaniu zatrzymanych 贸semek, w艂asnie w Stomatologii cicho艅. Zabieg mia艂am 1,5 tygodnia temu. dzisiaj usuwa艂am szwy, ju偶 nie powinna ta rana podkrwawia膰 a i tak dalej jest problem 馃槙聽Pani dr da艂a mi jaki艣 spongostan i nie krwawi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JotKa88

Stomatologia Cicho艅- wed艂ug mnie chyba najlepszy gabinet w Krakowie. Te偶 odwiedzi艂am tutja kilka gabinet贸w ale ten wydaje mi si臋 najbardziej rzetelny. Profesjonalne podej艣cie do pacjenta, kr贸tki temrin oczekiwania na wizyt臋.聽

Udost臋pnij ten post