Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martika37

Organizowanie kolonii dla dzieci Suwałki i okolice

Polecane posty

Gość Martika37

Znacie jakąś dobrą firmę, która organizuje kolonie, obozy dla dzieci? chcę wysłać córkę i syna w tym roku, bardzo chcą , a rok temu byli na kolonii organizowanej przez Bajkowo w Suwałkach i bardzo się cieszyli. Jestem z Suwałek dlatego szukam czegoś tej okolicy, nie wiecie może czy w tym roku Bajkowo też cos organizuje?

Gość Edziab
Bajkowo w tym roku też organizuje, wysyłamy z siostrą dzieciaki na pewno w tym roku, rok temu już chciały, ale miałam już inne plany na wakacje dla nich. Tutaj masz zbiór kolonii u nich jakie będą organizowane http://www.bajkowo.suwalki.pl/kolonie-i-obozy/

Edziab dzięki, właśnie szukałem jakieś informacji odnośnie kolonii na wakacje dla córki. Przejrzałem stronę i fanpaga tej firmy bajkowo oferta fajna komentarze na fb pozytywne także wysyłam córkę w tym roku

Gość Luna666
Zapisywałam w zeszłym roku synów na kolonię organizowaną przez Bajkowo i byli bardzo szczęśliwi, że pojechali, więc w Suwałkach polecam zapytać w tej firmie

Gość MamaOliiiii
Moja córka również była zachwycona po kolonii organizowanej przez bajkowo.suwałki. Szczególnie miło wspomina Panią opiekunkę widać że miała podejście do dzieci. W tym roku również się tam wybiera

Gość Justysiaczekkk
Widzę, że sporo osób poleca tą firmę Bajkowo Suwałki moja córka się w tym roku wybiera na obóz przetrwania organizowany właśnie przez bajkowo. Córka jedzie pierwszy raz na takie samodzielne wakacje także troszkę się obawiam

Nie ma się czego obawiać im więcej samodzielności tym lepiej my się zdecydowali na Obóz przetrwania. Córka sama sobie to wybrała lubi takie wspinaczki itd także mam nadzieje że będzie fajnie wspominała te wakacje z Bajkowo Suwałki

Osobiście nie korzystałam z kolonii organizowanych przez Bajkowo Suwałki, ale byłam na festynie właśnie z atrakcjami organizowanymi przez tą firmę i dzieciaki były zachwycano atrakcjami

Gość Malwina42
a co ta firma w tym roku oferuje ciekawego? bo szukam czegoś dla syna, najlepiej jakiegoś interesującego obozu :) W Suwałkach dużo ludzi mi polecało tą firmę, proszę o jakieś przybliżenie ich oferty :)

Gość gość
Ja znam bardzo dobrą firmę, która organizuje obozy i kolonie dla dzieci. Tutaj podsyłam link: http://www.tropemprzygody.pl/ :)

Gość MariolaRadzynska
Bajkowo z Suwałek ma fajne oferty kolonii dla dzieci na wakacje, ale już chyba końcówki zapisów, ja zdążyłam jeszcze w zeszłym tygodniu zapisać córki, które bardzo chciały pojechać nad morze :) ceny tam mają małe, a dzieciakom można sprawić super wakacje

Gość gość
Bardzo ciekawe propozycje widziałam od biura http://ctravel.pl gdzie oferują wyjazdy za granicę dla dzieci, ale się jeszcze zastanawiamy nad destynacją...