Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student 21

Moja sublokatorka chodzi nago po mieszkaniu

Polecane posty

Gość student 21

Jestem studentem. Wynająłem dwupokojowe mieszkanie i jeden pokój odstąpiłem dziewczynie, która odpowiedziała na ogłoszenie. Niestety ona ma dziwny zwyczaj chodzić nago po mieszkaniu. Jest ładna, ale ja mam dziewczynę i nie chciałbym mieć z tego powodu kłopotów. Na zwróconą jej uwagę odpowiedziała krótko, że w jej rodzinnym domy wszyscy chodzili nago.

Gość gość
Możesz po prostu "podziekować jej za współpracę" i wymówic pokój. Rzeczywiscie jest obawa, ze Twoja dziewczyna nie zrozumie tej jej nagości w Twojej obecności i konflikt gotowy. Ja bym postawił sprawę jasno - albo się ubiera, albo wypad.

Gość gość
Prawda - albo się ubiera albo niech się wynosi. Nagość to sprawa intymna, nie ma prawa tak paradować jeśli komuś obok to nie pasuje. Wyobrażasz sobie, że u Twojej dziewczyny facet łazi nago? Różne są zwyczaje, ale to juz serio przesada.

Gość student 21
Na szczęście jeszcze moja dziewczyna nie natknęła się na nią, gdy paraduje bez ubrania, ale to tylko kwestia czasu. Powiedziała mi, że przy obcych, jak traktuje moją dziewczynę, tego nie robi. Mnie niestety zaczęła traktować jako swojaka.

Gość gość
Ja bym się jej pozbył. Tylko kwestia czasu aż zrobią sie z tego poważne problemy.

Gość ka  ma
Biedaczek:D następnym razem zamieść w ogłoszeniu odpowiedni dopisek;)

Gość gość
Aja bym sie cieszył i sam nago chodził:-) partnerke bym uprzedził ze taką mam lokatorke i finito. Chłopie niebyj dziwok.

Gość gość
Dziewczyna normalnie szczuje Cie! Zerżnij jej dupę i po kłopocie!

Gość szok z idiotek
Pisałem kiedyś na kafe o podobnym zdarzeniu. MOja po całym mieszkaniu nie chodziła może nago ale potrafiła być topless w swoim pokoju PRZY OTWARTYCH DRZWIACH. Jak w szoku. Albo inny przypadek. Wlazła raz do łazienki i siedzi i siedzi i sieeeedzi i pindrzy się tam przed lustrem. Pukam raz, pukam drugi raz, trzeci, i ciągle słyszę tylko zaraz zza drzwi. W końcu walę mocniej bo przecież czas miaja a ona otwiera zupełnie nagolasa i opiertala mnie czemu walę piąchą w drzwi :D

Gość student 21
Macie rację, dziś postawię jej warunek. Tylko mi nie próbujcie sugerować, że jestem nienormalny. Doceniam piękno kobiecego ciała, ale ja już znalazłem (swój) jego wzorzec i nie chciałbym go zmieniać.

Gość gość
Student, odłóż na bok ideały i weź się za sublokatorkę! Kiedyś będziesz żałował ze miałeś wszystko jak na tacy i nie skorzystałeś. Tylko ty jeszcze o tym nie wiesz że tak będziesz rozumował. Ale będzie już za późno.

Gość student 21
Sublokatorce nic nie brakuje,ale moja dziewczyna jest o wiele ładniejsza. Tego nie chcę stracić. Gdybym był wolny, to może bym spróbował skorzystać?

Taka sublokatorka to skarb. Dziwne że twojej dziewczynie odpowiada że mieszkasz sobie z inną. Dlatego myślę że to będzie raczej bujda.

Gość gość
Już się niewyżyte, żałosne zboki zleciały :O Jakbyś Ty łaził na golasa, a kobieta tego sobie nie życzyła, to dostałbyś łatkę zboka. Ona nie jest u siebie, powinna się dostosować do Twoich zasad.

Gość student 21
Do darjuż Widzę, że jesteś oderwany od dzisiejszych realiów.

Gość Bleckott
Tak jesteś oderwany od dzisiejszych realiów. I dobrze że nie *****asz byle czego. I nie słuchaj głupot że będziesz kiedyś żałować. Masz dziewczynę obiecałeś, wierność i uczciwość , to nie rób z gęby d**y . A z współlokatorka normalnie pogadaj szczerze że nie chcesz przypalu i już.

ach doskonale orientuję się że dostajecie mieszkanie od rodziców i wynajmujecie pokoje aby było taniej. Czemu wiec twoja piękność nie mieszka z Tobą czyż nie takie dziś realia

Gość gość
nie słuchaj tego debila który ci doradza zebys ją przeleciał

Gość student 21
Chociaż jestem studentem, to potrafię myśleć rozsądnie. Na pewno nie skorzystam z sytuacji. Jestem monogamistą i potrafię kochać tylko jedną a sama gimnastyka, żeby sobie ulżyć, mnie nie interesuje.

Gość gość
bujda na resorach

Gość student 21
Do darjuż Moja dziewczyna nie mieszka ze mną, gdyż studiuje w innym mieście, wicc jak to sobie wyobrażasz?

Gość gość
to trzeba było zamieszkac z tym swoim ideałem albo wynająć pokój chłopakowi... ale masz problem, na wlasne zyczenie.

Gość gość
zwiazek na odleglosc i koles mieszka z obcą panną ;-/ ja bym wymiksowała się z takiego związku ;-/

no proszę nie jestem taki oderwany jak ci się studenciku wydaje. Już mamy pannę która rozumie co się świeci w takim układzie. O ile to prawda bo na razie to brzmi wydumanie. pozdr bo znikam

Gość gość
Miałem podobnie, tyle, ze chodziła toples. Skonczyło sie na tym, ze wpadlismy i została moją zona.One wiedzą jak uzyc swojego ciała.