Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nabrałam obrzydzenia do partnera po roku zwiazku

Polecane posty

Gość gość
Jakos u prawiczków obrzydzenie pojawia sie pare lat po ślubie i oni sie nie dziwią tylko do tego jeszcze obwiniają żony , ze to przez nie bo nie były dziewicami.

Gość gość
jak na imię i ile lat ma twój partner? może warto szczerze porozmawiac?

Gość kaftann
ja mam podobnie, tylko to moja dziewczyna miała romans z coorkwiarzem zanim się zeszliśmy :/ Jak wydaje mi się, że sobie z tym poradziłem, to po pewnym czasie, to wraca jak bumerang. Straszna męczarnia.

Gość gość
Ja się z takim spotykałam kilka lat, bo byłam zakochana, ale nigdy mimo tego, że mówił, że będę dla niego idealną żoną i tego, że snuł plany na przyszłość, nie potrafiłam do końca mu zaufać czy wyobrazić sobie go jako swojego męża (przejawiał do tego cechy narcystyczne a takie osoby mają problem by kochać kogoś innego). Byłam wtedy dziewicą i również chciałam mieć męża z wartościami, porządnie podchodzącego do swego ciała. Uczucie uczuciem, ale uważam, że nie można kierować się głównie uczuciami/pożądaniem/chemią w życiu, bo rzeczywistość, prawda i szare życie/obowiązki prędzej czy później nas dopadną. Teraz jestem mężatką i cieszę się, że nie chciałam być z nim w parze, że nic cielesnego nas nie połączyło, bo sama czułabym się brudna, rozmieniona na drobne... Wybrałam sobie porządnego męża, który brzydzi się rozwiązłością i mam do niego zaufanie. v Cóż Autorko, lepiej późno niż wcale... resztę życia byś się męczyła... Ale prośba na przyszłość, zanim się z kimś zwiążesz, zapytaj najpierw siebie "czy on będzie dobrym ojcem?" "czy chciałabym mieć takiego syna jak on?" "Czy chciałabym aby moja córka miała takiego męża?" Zaoszczędzisz sobie wtedy duuużo czasu i kłopotów. Pamiętaj, motyle nie są najważniejsze... szybko ulatują i co zostaje...

Gość gość
widać że *****czom coś nie pasuje w tym wątku ********cza należy rozkochać i kopnąć w zad

Gość gośćwielceegzaltowanalala
ja tak zawsze robię

Gość gość
Jakie jest prawdopodobieństwo, że koorfiarz przestanie być koorfiarzem? Koleś chce się dobrze ustawić. Takie szmaty jak on nie chcą klubowych szmat. Chcą mieć porządną żonę, ale sami nie chcą być ok. Olej go.

Gość gość
Taki facet traktuje seks jak sport i nie laczy go z wyzszymi uczuciami wiec najprawdopodobniej bedzie zdradzac, gdy nadarzy sie okazja. To taki meski odpowiednik dyskotekowej dajki, jesli juz teraz czujesz obrzydzenie to lepiej nie bedzie.

Gość gość
seks powinien być dopełnieniem uczuć