Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duza czesc kobiet z kafe uwaza ze jak nie pije i nie bije oraz zarabia to IDEAL

Polecane posty

Gość gość

Kija tam ze g..wno w domu pomoze, ze caly dom, sprzatranie, dzieci, na glowie kobiety. Wazne ze pan maz zaszczycil ja wzieciem ja za zone, wazne ze pan maz nie pije, nie bije, jest dosc pracowity. Taki pracownik fabryki, zywcem z Dickensa. Romantycznie! "Nie pijak i pracowity, to bierz" - wiocha, wiocha, wiocha.

Gość gość
Dziś czytałam niektóre wypowiedzi z kafe mojemu i dokładnie to powiedział. Że nie wiedział, że można zdobyć kobietę po prostu nie chlejąc i nie n*******lając jej :D

Gość gość
Moj nie pije, nie bije, jest pracowity, pomaga w domu po pracy (a przynajmniej chce, bo ja nie chce by jeszcze po pracy robil Bog wie co w domu kiedy wiem ze jest zmeczony)..co najwyzej zajmuje sie miesieczna i 4 letnia corka kiedy ja w spokoju chce pozmywac, rozwiesic pranie, wykapac sie...a i tak nie uwazam, ze jest idealem :-D bo idealow nie ma

Gość gość
autoreczko zobaczymy jakie twoje życie będzie romantyczne za 10 lat :D

Gość gość
Autorko widac ze twój mąż jest taki jak opisujesz i masz jakiś uraz z tym związany bo aż kipi złość od ciebie. Nie kasy mąż z zainteresowaniami jest taki jak twój i nie kazda kobieta z nim zwiazana nie może z domu wyjść.trzeba się dogadać i dobrać a wtedy dziecko nie przeszkadza rozwijać dalej swoje pasje i zainteresowania.na tym życie polega zeby żyć a nie wegetować

Gość gość
mój nie pije, nie bije, jest pracowity. właśnie odkurza dom a ja siedzę sobie na kafe. i co żal d**e sciska...:P

Gość gość
" autoreczko zobaczymy jakie twoje życie będzie romantyczne za 10 lat smiech.gif " I po co próbujesz jej dokuczyć? Czyżby trafiła z obserwacją i nie możesz ścierpieć, że inni mają więcej wymagań i co gorsza - znajdują partnerów je spełniających? x Autorka po prostu podsumowała większośc tematów zakładanych przez kafeterianki, świetnie pokazujących ich mentalność. A jak to mówią - uderz w stół...

Gość gość
Zgadzam się. A jak się napisze,ze jest sie szczesliwym malzenstwie to cie z ziemia zrownaja, ze na 100 proc zdradza albo ze za 10 lat to dopiero zobaczysz,bo mysla ze wszyscy musza miec, jak one. Masakra.