Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choroba lokomocyjna a Chorwacja..

Polecane posty

Gość gość

Witam , w maju wybieramy sie do chorwacji . Córka ma 4 latka. Była juz z nami kilka razy nam naszym morzem , w górach i dwa razy właśnie w chorwacji . Zawsze wszytsko było okej .. Ostatnio jednak wybralismy sie do Karpacza , córka podczas jazdy skarazyła się na ból brzuszka , była blada , miała młdosci . Powtorzyło sie też kilka dni temu gdy przejechaliśmy około 50 km.. Czy córka zaczyna mieć chorobę lokomocyjna ..? Nie wiem czy powinnam odwołać majowy wyjazd .Co polecacie ,ktoś stosował plastry na nadgarstek lub zaklejać pępek ?

Gość gość
Nie możecie polecieć samolotem?

Gość gość
nie możemy :)

Gość gość
Problem z du......., mało jest na rynku środków na chorobę lokomocyjną? Od lat z trójką jeżdżę, dwoje ma chorobę lokomocyjną i jakoś nie było problemu. Miłych wakacji

Gość gość
Autorko a ja mam do ciebie pytanie. Możesz polecic jakies sprawdzone noclegi w Chorwacji, boja własnie jestem na etapie rezerwowania wakacji i byłabym wdzięczna jakbys znała jakieś sprawdzone miejsce blisko plaży. 2 dorosłych i dziecko 5 lat

Gość gość
Polecam Ci Villa Bann w Tucepi. Tuż przy morzu.

Gość gość
Dzięki, sprawdzę.

Gość gość
Ja mogę polecić Tobie portal na jakim znajdziesz noclegi w Chorwacji http://otochorwacja.pl/ Kilka razy korzystałam z tego portalu i jestem bardzo zadowolona. Dzieci drogę też zniosły dobrze, tylko mieliśmy więcej przystanków :)

Gość gość
A czemu nie możecie lecieć samolotem?

Gość gość
najlepiej jechać pociągiem, ale wiadomo do Chorwacji ciężko, samolot też odpada, to tak jakbyś samochodem jechała polecam aviomarin, plastry, zaklejanie pępka nie skutkuje, to mity przynajmniej na moje dzieci nie działają na krótką mete starszemu pomaga nie wiedzieć czemu lokomotiv, ale do ssania, może to też u niego kwestia psychiki, on się nakręca do tego jeszcze i rzyg gotowy

Gość gość
09:41 Ale czemu samolot odpada? 2godz i jestes na miejscu

Gość gość
tak, czas jest krótki, ale samolot działa tak samo jak samochód, choroba lokomocyjna pojawia się również w samolocie

Gość gość
samolotem już na miejscu nie pozwiedzasz , auto to wygoda ..!