Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaoli

Ciągłe wymioty

Polecane posty

Gość ciekawskaoli

Cześć Wszystkim! Mam pytanie, raczej do kobiet :)) Dopiero niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Do tego czasu byłam tylko raz u lekarza, następna wizytę mam za miesiąc, ale ciągle, ciągle, ciągle wymiotuje po wszystkim co zjem. Czy to serek, czy płatki, kanapki, jajecznica, cokolwiek zjem okropnie kłuje mnie w rzoladku i wymiotuje. Czy jest na to rada? Czy to minie? Bo nie wyobrażam sobie ciąży w ten sposób. Nienawidzę wymiotowac, a tu zdarza mi się kilka razy dziennie.

Gość gość
Nic nie poradzisz. Ja rzygalam od 7 do 16 tyg. Schudlam 10 kilo i zadne cuda nie pomagaly.

Gość gość
To mogą być "Niepowściągliwe wymioty ciężarnych"mozesz poprosic lekarza o specjalne tabletki ale gwarancji nie ma ze ci pomogą:(ja wymiotowałam od 6 do 16 tc dzień i noc!Bylam wrakiem schudlam koło10 kg.Musisz duzo pic bo inaczej szpital i kroplowki...

Gość gość
ja wymiotowałam codziennie przez miesiąc, ostatni tydzień już po każdym posiłku i musiałam iść na 3 dni do szpitala pod kroplówki. Wróciłam do domu i wymioty wróciły ale już nie z taką częstotliwością. Aktualnie kończę 19 tydzień i nadal zdarza sie sporadycznie, ale już mnie nie mdli od wszystkiego i żołądek nie boli :)