Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak ma lalkę erotyczną.

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio gdy byłam u mojego chłopaka znalazłam u niego w szafie lalkę erotyczną. Powiedział że kiedyś ją kupił ale skoro ma mnie to jej nie używa (to taka realistyczna lalka powiedział że dał za nią kilka tysięcy ). Nie wiem co o tym myśleć ale być zazdrosną lalkę ?? Ma 29 lat ja 26

Gość gość
Takiej lalki to tez trudno sie pozbyc :) no bo jak to to wyrzucic na smietnik jak kosztowalo pare tysiecy. No i trudno schowac w mieszkaniu bo to nie igla :) Ja mysle, ze on wciaz czasem sobie zaszaleje.

Gość gość
Masturbacja wam u facetów przeszkadza, chodzenie na d***** też, przygodny seks również, laleczka też źle, a jak facet prawik to już w ogóle tragedia... weźcie się jebnijcie w łeb i zastanówcie czego wy w ogóle chcecie, bo do wszystkiego baba się przypieprzy.

Gość gość
Taka lalka, to dobra rzecz. Zawsze można ją użyć zamiast kobiety.

Gość gość
Najwidoczniej jesteś tak kiepska w tych sprawach, że musi wspomagać się lalką :P

Gość gość
Nie prawda że jesteś kiepska, on po prostu trzyma ją w rezerwie. Pierwsza jesteś Ty, przynajmniej na razie.

Gość gość
Wątpie czy w rezerwie bo wąchałam ją, pachnie tam nim :-( ...i jest ładniejsza, zgrabniejsza, jędrna

Gość gość
Dlaczego? Wciąż najpopularniejszym sposobem kochania się kobiet jest udawanie nieżywej :-) ...bo nie wypada

Gość rada od wuja Freda
zróbcie trójkąt z lalką, zawsze jakieś nowe doświadczenie i nie będziesz musiała być zazdrosna

Gość gość
Mając do wyboru lalkę, a kobietę która udaje nieżywą, wybieram kobietę.

Gość gość
18:18 A niby po co on ma się pozbywać tej lalki? Może kupił ją będąc jeszcze singlem. A skąd ma pewność czy Autorka z nim będzie już zawsze? Ona (Autorka) od niego może kiedyś odejść a lalka zostanie z nim do końca życia. Taka miłość aż po grób. I wierna w dodatku! ;) Siedzi sobie taka potulnie w szafie zamknięta pod kluczem i nawet nie narzeka na brak swobody w "związku" ;) A swoją drogą może to właśnie bardzo odpowiedzialny facet. Lepiej mieć taką lalkę niż desperacko randkować z byle kim dla samego tylko seksu. Po co ma ryzykować niechcianą ciążą albo chorobami wenerycznymi. Pisze to kobieta. Ja chyba nie byłabym zazdrosna, no chyba że używałby jej, pomijając jednocześnie moje potrzeby.

Gość gość
Pewnie ściemnia bo za rzadko się kochacie. Ja mam dziewczynę ale kochamy się za rzadko więc też mam fajny gadzecik ukryty w latarce. Lepsze to niż zdrada :D

Gość gość
gość dziś Mając do wyboru lalkę, a kobietę która udaje nieżywą, wybieram kobietę. x Zwłoki trzeba jeszcze rozgrzać, często je boli głowa i lubi tylko przy zgaszonym świetle. Chyba wolał bym mieć w rezerwie taką lale :D

Gość gość
W latarce?!

Gość gość
Dobra taka lalka. Ty mówisz nie dziś kochanie, to on myk do szafy :-D

Gość gość
Taka lalka dla faceta to odpowiednik wibratora, gumowego penisa dla kobiety. Też mi się zdarza użyć wibratora więc dlaczego facet ma sobie nie ulżyć w sposób, który mu odpowiada jeśli kobieta nie jest w nastroju, jest zmęczona, chora, niedysponowana etc etc.. Poza tym lepiej popatrzeć na taką ładną lalę niż na własną grabę. ;)

Gość gość
Chętnie bym sobie kupił taką lalkę, ale nie wiem co na to żona. Jak jej to powiedzieć ?

Gość gość
Pokombinuj tak żeby sama zapytała co byś chciał i sama Ci kupiła :-P ...na wszystko są sposoby

Gość gość
Autorko pod nieobecność męża masz okazję spróbować jak to jest z kobietą bez moralnych rozterek :-P Chyba że już próbowałaś po wąchaniu, to napisz jak było :-D

Gość gość
E tam pitoli,bo juz sie uzaleznil od niej.Na allegro kupil za 70 zeta z przesylka. Ona i loda zrobi i anal :) Ma trzy dziurki,takze masz wiecej czasu dla siebie.Nie narzekaj,jeszcze bedziesz pisala,na innym topiku,ze i tobie dobrze zrobila :) Lepsze to niz ,ma cie zdradzac z praedziwa,z to nie musi sie zabezpieczac ni nic.

Gość gość
Czy można się uzależnić od lalki ? Moim zdaniem można się w niej zakochać, a następnie odkochać i zwrócić do sklepu mówiąc że już jej nie kocham.

Gość gość
A próbowałaś, on ją bzyka a ty patrząc sama? :-) Może być miło, jeszcze ją polubisz

Gość gość
Jakby lala umiała jeszcze gotowac to poszłabyś w odstawke.

Gość gość
On ma już ją od 3 lat a jesteśmy razem od pół roku. Powiedział że nie miał wtedy jakoś czasu na szukanie dziewczyny. A zwykła masturbacja nie daje mu takiej satysfakcji. Co ciekawe nadał jej nawet imię Agnieszka. Ale spoko ja też mam dildo. Chociaż przyznam że jestem trochę zazdrosną. Chociaż plusem jest to że mam ten sam rozmiar ciuchów co ta lalka (poza biustem :( ) wiec używam ciuszków erotycznuch które dla niej kupił .