Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwalać na to?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Moj chlopak przywozi niby kase pewniej dziewczynie ktora jest dziewczyna jego kolegi z pracy ta dziewczyna mieszka z tym jego kolega. No i np ten kolega mieszka z nia a mojemu chlopakowi daje kase zeby jej niby zawiozl. Jest to bez sensu? Bo dla mnie tak.. bo skoro mieszka z nim to czemu on mu przekazuje kase do niej?

Gość gość
Trochę dziwne.

Gość gość
Pozwalac na to czy określić jasno zasady?

Gość gość
No wlasnie dziwne. Tez wydaje mi sie to dziwne ale tak tłumaczy kontakt z pewną dziewczyna. Ze to dziewczyna jego kolegi ze zawozi jej kase ktora niby on jej zapomnial dac. I ze ciagle tak robi. Jest to nienormalne ze zle o tym mysle?

Gość gość
I oczywiście dowiedziałam sie o tym sama ze sie z nia kontakuje tak to bym zyla w nieswiadomosci. Na poczatu udawał ze nie zna żadnej takiej a pozniej ta bajka

Gość gość
Ja bym się temu przyjrzała bliżej. Dla mnie to jest podejrzane

Gość gość
To jest podejrzane, moze to tylko przykrywka z ta kasa, wersja dla Ciebie. Na Twoim miejscu jakby sie nadarzyla okazja to popatrzalabym mu w smsy lub wiadomosci na fb, bycmoze kreca ze soba.

Gość gość
Lewe pieniądze? Że złodziejstwa, narkotyków, hazardu? Jeśli to praw dz z tą kasą, to chłopak może być pociągnięty do odpowiedzialności. Chcesz mieć faceta w więzieniu?