Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogolnie im jestem starszy tym bardziej przechodzi mi ochota na malzenstwo

Polecane posty

Gość gość

z kobieta. Widze jak to jest zyc z druga obca -bez wzgledu na staz znajomosci - osoba, ze kobiety sa szalenie interesowne i oglnie fajniej i wygodniej zyje sie samemu.

Gość gość
Bo im człowiek starszy tym mądrzejszy.

Gość gość
zostan geyem :D

Gość gość
ja mam tak samo z facetami

Gość czarua
Udawaj ze nie masz kasy i nekaja cie problemy zdrowotne. Zobaczysz ktora zostanie

Gość gość
widocznie nie trafiles jeszcze na odpowiednia kobiete

Gość gość
Dzisiaj kosmicznie ciezko o kobiete nadajaca sie na zone i matke. Same rozwiazle kobiety, krzyczace i domagajace sie aborcji, sypiajace bez zobowiazan, bez zwiazkow itd.

Gość gość
Ludzie ja mam prawdziwy dramat, 32 lata i dziewica, tzn nie wiem teoretycznie co trace, ale glupio umrzec tak... tak wyszlo. Ale jesli chodzi o malzenstwo to nie marzylam o nim nigdy, moze to kwestia tego, ze nie trafilam na "swojego". Ale to pewnie brednie, ludzie nie czekaja latami na swoich tylko sie szybko paruja.

Gość gość
Nie myśl o śmierci, zapisz się do tradycyjnego biura matrymonialnego. Tam są kandydaci weryfikowany. Spotykaj się, poznawaj ludzi. Nie poddawaj się.

Gość gość
Ogólnie celuj w młodą do wychowania jeszcze, bo te starsze są niereformowalne, zamieni ci życie w piekło :-P Ps. Ta wyżej dziewica może być, to wciaż nówka stan kolekcjonerski jak młoda ;-)

Gość 89nn
Nie trafiłeś na właściwą dziewczynę po prostu...może zastanów się nad sobą i nad swoim schematem dobierania dziewczyn...? Może wybierasz sobie konkretny typ, który ma do tego tendencje? Ja w listopadzie będę kończyła 28 lat. Mój obecny partner ma 35 lat. Nie ma samochodu, dopiero co zrobił sobie prawko, mieszkał z kobietą raz w życiu przez 2 lata z 12 lat temu i to jak ze swoją byłą dziewczyną (nie byli małżeństwem) zrobili niechcący sobie dziecko. Niedługo się przeprowadzam do Jego rodzinnego miasteczka z mojego dużego miasta. Dziwił się, że robię mu śniadania, że robię mu obiady i nie żądam niczego w zamian. Wcześniej w związkach tego nie miał..... Zdaję sobie sprawę, że nie jest jakimś gorącym towarem, bo nie ma stabilnej pracy, za to ma alimenty, więc proszę nie mówić mi, że kobiety są interesowne. Niektóre są. Tak jak i mężczyźni. Ja mojego mężczyznę kocham i nie zamieniłabym Go za żadnego bogatego i stabilnego finansowo. Kocham Go,bo Go kocham i tyle. Marzy mi się, że może kiedyś mi się oświadczy, ale mężczyźni od czasów emancypacji kobiet żenią się niechętnie...Smutne to. Dodam, że zawsze byłam uważana za laskę, miałam mega powodzenie, a mimo to NIGDY nie chodziłam do łóżka z byle kim. Miałam dwóch partnerów, z którymi byłam w wieloletnich związkach. Mam nadzieję, że mój partner okaże się O.K. i doceni mnie. Jest trochę porywczy, ogółem nerwus. Czasem się trochę boję... Są dobre dziewczyny na świecie. Nieskromnie powiem, że jestem tego przykładem I ZNAM TEŻ TAKIE OSOBIŚCIE. I, o dziwo, z moich obserwacji wynika, że śliczne dziewczyny, te ponadprzeciętnej urody są również wartościowe, a te mniej ładne , raczej bardzo przeciętne mają ogromne wymagania i wydaje się im, że wszystko im się należy...Szybciej idą do łóżka i lecą na kasę... Dziwne!

Gość gość
bzdury milosc nie istnieje nie ma czegos takiego ja 2 polowki japlka

Gość gość
o dziś Być może jesteś po prostu brzykda i nikt Cię nie chce. Nie wierzę w takie historyjki, że ładna śliczna laska bierze nieudacznika z alimentami oooo nie życie to nie film.

Gość gość
Człowiek z wiekiem po prostu mądrzeje, wie że ożenek to nic dobrego. Żenią się młodzi i naiwni, a potem się męczą ze zrzędzącą babą.

Gość gość
89nn przywracasz wiarę w płeć piękną :) Moja żonka też zdecydowała się na mnie, czyli alimenciarza z niestabilną sytuacją finansową. Myślałem, że trafiłem na ostatnią taką na świecie, a tu proszę :)

Gość gość
Gość 8:20 Właśnie od takich lafirynd jak Ty faceci powinni się trzymać z daleka.

Gość gość
dziś z pewnoscia jest brzydka jak noc

Gość gość
przestan...........

Gość gość
I, o dziwo, z moich obserwacji wynika, że śliczne dziewczyny, te ponadprzeciętnej urody są również wartościowe, a te mniej ładne , raczej bardzo przeciętne mają ogromne wymagania i wydaje się im, że wszystko im się należy...Szybciej idą do łóżka i lecą na kasę... Dziwne! x x z moich obserwacji wynika odwrotnie te ladne sa bardziej wyrachowane wiecej wymagaja i bezczelnie ustanawiaja "cene" jaka trzeba placic za to by ona chciala byc laskawie w towarzystwie faceta w postaci wycieczek prezentow itd

Gość gość
89nn A świstak siedzi i zawija w sreberka

Gość gość
:O twoje jest pkrętne autorze

Gość gość
ja bym chciała być singielką całe życie ale jednak społecznie w Polsce to jeszcze ciężki temat słysze uszczylpiwości

Gość gość
Ja tez nie ufam kobietom ogolnie nie chce miec zony wole zyc na luzie

Gość gość
z kobieta. Widze jak to jest zyc z druga obca -bez wzgledu na staz znajomosci - osoba, ze kobiety sa szalenie interesowne i oglnie fajniej i wygodniej zyje sie samemu. x ojjj widze ze ktoś tu jest zraniony i sfrustrowany :)

Gość gość
smeiszne jestescie

Gość gość
Wiem ze nie na temat ale....chwilę po świecie już chodzę a widzę że to właśnie ładne zgrabne się cenią i szanują i byle burkowi do wyra nie wejdą.za to przeciętne i brzydkie tak-bo łapią każda okazję by poczuć się atrakcyjnie

Gość gość
"Dziwił się, że robię mu śniadania, że robię mu obiady i nie żądam niczego w zamian. " Taa ciekawe czy jakbyś miała o 10 lat mniej też byś tak robiła. :) x Zgadzam się z autorem. Życie z kobietą nie jest fajne.

Gość gość
"Wiem ze nie na temat ale....chwilę po świecie już chodzę a widzę że to właśnie ładne zgrabne się cenią i szanują i byle burkowi do wyra nie wejdą.za to przeciętne i brzydkie tak-bo łapią każda okazję by poczuć się atrakcyjnie " x Tak jasne, zwłaszcza te modelki, które dały sobie srać na siebie milionerom. Te ładne dbają o swoją reputację, co nie znaczy, że są jakieś cnotliwe. :) Po prostu udają takie by pasożytować na lepszym samcu, a pewnie dawały by pierwszym lepszym murzynom na jakimś wyjeździe.

Gość gość
:D jea

Gość gość
hahahahaha