Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśkkaa

Nazwał mnie 'pustą dupą'

Polecane posty

Gość aśkkaa

Jak w temacie.. wczoraj z moim chłopakiem rozmawialiśmy o seksie.. no i mój chłopak nie za bardzo generalnie chciał o tym rozmawiać, bo uważa, że mamy zupełnie inne podejście do tych spraw. W końcu gdy podśmiechiwał z mojej, krótkiej przelotnej relacji, w której poszłam do łóżka 10 dnia, a po paru dniach był jej koniec zdobył się na krótki komentarz, gdy poprosiłam aby się odniósł jak on to widzi: "O Jezuuu znowu ten temat.. Co mam Tobie powiedzieć.. Koleś ogarnął pustą dupę, poruchał i zostawił. Rozegrał to jak należy" Tą 'pustą dupą' jestem JA. :( I co ja mam zrobić?

Gość gość
Zaakceptować prawdę!

Gość gość
nie wiem ,puste d**y tak mają

Gość gość
Trzeba było nie pytać, ale że jesteś durna to usłyszałaś to co pomyślałby każdy facet.

Gość gość
Docen ze jest szczery

Gość gość
Puszczalas sie wiec powiedzial ci prawde.

Gość gość
ja bym się zastanowiła na Twoim miejscu dlaczego on z Tobą jest,hmm,skoro tak Cię nazwał,moze powinnaś to przemyśleć i kopnąc go w d....!!!!!!!

Gość dobra zmiana
kobieta najbardziej nie lubi drugiej kobiety a zaraz po tym najbardziej nie lubi szczerości. powiedzial prawde zle powinien byc empatyczny, domyslny i elokwenty i powiedzieć że co za kretyn z tego faceta taka wspania ksiezniczka 10 dni sie z nim spotykala a on nie dostrzegl jej wspanialego wnetrza :D ew. ze gosc pewnie wystraszyl sie tak pieknej i inteligentnej niewiasty jak tu zobaczyl ze sie angazujes zi zwial ze strachu przed twym wspanialym obliczem :D wtedy bylby najukochanszy :D z drugiej strony facet z jakimis kompleksami ze jest z pusta dupa dluzje jak 10 dni :D pewnei mysli logicznie i wymysli za na lepsza nie ma co liczyc :D

Gość gość
dziś W punkt! Ale koleś raczej kompleksów nie ma, bo nie widzę aby taki zakompleksiony fajtłapa, tak komentował. :D Raczej sobie spokojnie zimuje :D

Gość aśkkaa
oohoho jacy wszyscy Panowie do przodu. Ciekawe ile jest tutaj gierojów, którzy tak swojej dziewczynie by powiedzieli, gdyby 1. mieli dziewczyne 2. mieli świadomość, że dziewczyna ich kiedyś próbowała być z kimś w związku

Gość dobra zmiana
aby taki zakompleksiony fajtłapa, tak komentował.> nawet fajtłapie może sie wyrwać jak go baba męczy :D

Gość dobra zmiana
utaj gierojów,> a ty z ukrainy piszesz czy jak ? no te dziołszki ze wschodu to podobno są takei jak ty :D chcą sie wyrwac do lepszego swiata a jak sie nie nie umie, intelektu brak to tylko tylek zostaje. ciesz sie ze mas zladna d**e dzieki ktorej ktos cie w ogole chce zamiast roztrzasac ze facet byl szczery. jeden jest bystry, inny ladny a jeszcze inny ma inne zalety czy wady. twoim atutem jest glupota i dupa wiec sie skup na tym a nie obrazaj ze ktos powiedzial prawde. i jak 10 dniowa znajomosc dla ciebie to proba byca w zwiazku z kims to ja bylem juz w przedszkolu w paru zwiazkach :D nie bylas w zadnym zwiazku bo jak ci facet to wyjasnil gosc poznal pusta laske z ladna dupa przelecial i poszedl szuakc innej. to nie jest zaden zwiazek tlumoku!!! bo inaczej chyab sie do ciebie nie da jak po chamsku :O

Gość gość
taaaaakkk k///rwa byc w zwiazku po 10 dniach ja p////le fantastycznie

Gość gość
chyba jednak głupi facet, ja też poszłam do łóżka około 10 dnia ale byliśmy razem przez 1,5 roku, i to ja odeszłam. Nie wyobrażam sobie żeby mój chłopak miał mnie tak nazwać, a gdzie szacunek?

Gość aśkkaa
dobra zmiana dziś Nie jestem z Ukrainy!! Z podkarpacia pochodze. Mam świadomość, że nie zachowałam się jak dama, ale kurde.. chłopak nazwał mnie 'pustą dupą'.. boli mnie to.. nawet gdyby była to prawda :/

Gość gość
gość dziś Ale to jest komenatrz tego jaka była wcześniej, ocenił jej wybór i postawe. Teraz może i ją szanuje, ale nie musi szanować przecież wszystkiego co robiła w życiu. Moim zdaniem nie ma co się obrażać.

Gość dobra zmiana
Nie jestem z Ukrainy!! Z podkarpacia pochodze. > no dobrze trafilem bo uzywasz ukrainskich slow tylko spolszczonych gieroje to od hieroiom czy hierojom slawa :D znany ukrainski banderowski okrzyk dlatego dziwie sie jak polacy go uzywaja. przeciez mamy polski odpowiednik ale wiekszosc nie wie przez jakie h pisze sie bohaterow moze stad to uzywanie zamiennikow :D najczesciej za prawde obrazaja sie ludzie durni takie moje zdanie. jak nie jestes dura to zrozumiesz ze facet mial przynajmniej czesciowo racje moglby byc bystrzejszy i powiedziec nie ze g*********a byla tylko np. ze dla tamtego faceta g*********a bylas :D

Gość gość
chce cie tez tylko zaliczyc . proste

Gość dobra zmiana
przeciez oni sa ze soba dluzej jak 10 dni wiec juz zaliczyl wielokrotnie :D czyli jest bo to gamon albo ona mu sie faktcyznie podoba tylko szuka dziury w calym.

Gość gość
dobra zmiana dziś Na moje to laska ma raczej problem sama ze sobą. Z opisu wynika, że to ona ciągnęła go za język. :P Powiedział to co myśli i tyle. Osobiście mu się nie dziwie.

Gość dobra zmiana
to za ma problem z soba to wiadomo gdyby nie miala to by nie pytala.wiekszosc kobiet ma problem z soba to poniekad normalne :D

Gość dobra zmiana
zachodzi (chyba) > chyba musisz się udać do neurologa aby sprawdził czy masz mózg :D

Gość dobra zmiana
ponawiam swoja propozycje, zrobi ci tomografie i sprawdzi byc moze masz jeszcze jakies pozostalosci niezjedzone przez mozgojada i jak zabija mozgojada to mozg sie zregeneruje i bedzie zdolny do obslugi czegos wiecej poza podstawowymi funkcjami zyciowymi i fizjologicznymi. co za tym idzie bedziesz zdolna do przyswojenia chociazby podstawowych informacji anatomicznych o czlowieku.

Gość dobra zmiana
jezyk u ciebie idzie w parze z rozumem wiec w sumei nie chce mi sie juz z toba dyskutowac :D stan na glowie niech ci mozg splynie tam gdzie jego miejsce.

Gość dobra zmiana
a ty masz wiedze o czlowieku jak wyszkowski o geografii albo suski o historii :D

Gość aśkkaa
skonczcie tą badziewną dyskusje bo nic nie wnosi do tematu

Gość asiutka   1999
Mi chłopak z klasy powiedział, że jedyną moją zaletą jest wygląd. To też mnie obraził

Gość gość
nie taki pusty młody człowieku. No niestety. Sama mu się pewnie tym nie chwaliłaś, więc pewnie dowiedział się o tym jakoś inaczej. Zostaw go i znajdź takiego nieświadomego Twoich występków w młodości :)

Gość gość
gość dziś Za takie rady i za takie postawy nie znosze współczesnych kobiet. Wam z definicji nie można ufać!! :(

Gość gość
Prowo tego z**** co w kółko o dziewicach piszę