Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam jak pisanka!

Polecane posty

Gość gość
15:15 nie napisałaś w pierwszym poście. No trzeba się było uprzeć.

Gość gość
łatwo powiedzieć, czasem tak nas omotają "specjaliści" że nie wiemy jak się nazywamy. A poza tym co to za rada dla autorki? przecież czasu nie cofnie

Gość gość
Albo ten fryzjer nie umie robić sombre albo słusznie ocenił że balejaż mniej zniszczy włosy. I zrobić go może gdy używa się czepka kompletny fryzjerski laik...

Gość gość
Włosy tak czy siak są suche...

Gość gość
Gdy sobie przypomnę tę fryzjerkę która z bujnych włosów do pasa zrobiła mi sieczkę o długości na czubku 1 cm... Fakt, że zlikwidowała (przeniosła?) salon nigdy nie był dla mnie żadną pociechą. Stało się ale trzeba doceniać fryzjerów którzy wzbraniają się przed niszczeniem włosów i ścinaniem ich na zasadzie "25 cm krócej nie robi różnicy".

Gość gość
*reszta lekko za ramiona

Gość gość
Poszukaj salonu z zabiegiem odżywiającym zniszczone włosy w ofercie. To w Warszawie raczej.

Gość gość
Też myślę, że będę szukać w Warszawie, już zostawię tę parę złotych więcej, no ale... Jeśli ktoś poleci dobrego fryzjera (albo salon chociaż - już ja się im przyjrzę) to będę wdzięczna, bo w Warszawie to jestem tyle co na zakupy raz w roku :(

Gość gość
Autorko a zdjęcie poprawionych włosów też wstawisz?

Gość gość
Co to za pytanie?

Gość gość
Normalne.

Gość gość
Po drugim farbowaniu. Żeby było "prze" i "po" :-)

Gość gość
15:44 jak to 1cm?! Obciela Cie na jezyka? Za co?

Gość gość
Pewnie, że wstawie. Tylko na razie jestem jeszcze na etapie poszukiwań fryzjera. Wczoraj zwiedziłam prawie cały internet i znalazłam dwa konkretne salony, które budzą zaufanie, ale nikt ze znajomych tam nie był ;/

Gość gość
Ja niestety nikogo nie moge polecic, bo moja fryzjerke znam tylko od strony ciecia, nigdy mnie nie farbowala.

Gość gość
No niestety ja się też tak właśnie nacięłam, więc nie będę już wierzyć we wszechwiedzę fryzjera tylko w opinie znajomych, jakieś w necie też w sumie. Z resztą widać jaką opinię mają różne salony, wystarczy poczytać nawet na ich FB. A poza tym zapisy - jeśli długo się czeka, to znaczy, że ma dużo klientek = jest dobry.

Gość gość
jak to 1cm?! Obciela Cie na jezyka? Za co? X Dopisałam, że reszta włosów była za ramiona. Taki to był "fryz", że spinka była konieczna co najmniej pół roku. Za co? Pytaj chorą na łeb czemu leków nie wzięła...

Gość gość
Aha i ta baba uczyła na tamtą chwilę fryzjerstwa w zawodówce :-P

Gość gość
Wystarczy że "znam" kogoś kto kumpluje się z koleżaneczką z pracy w szkole tej pani i wiele się rozjaśnia.

Gość gość
Koleżanki w pracy powiedziały, że wyglądam jak trójwymiarowa zebra :P Nie wiem czy śmiać się czy płakać, bo wróciłam po urlopie i takie powitanie. Muszę szybciej szukać fachowca który mi nie spartaczy znowu fryzury :(

Gość gość
Jutro jadę na wizytę do Warszawy, ale na razie wstępną żeby ustalić co dalej z włosami, bo na razie kolejne farbowanie/zdejmowanie koloru nie wchodzi w grę... Trzymajcie kciuki!

Gość gość
Dawaj znać jak postępy :-)

Gość gość
Byłam w sobotę (tydzień temu jak pisałam) żeby skonsultować co można w ogóle zrobić. No i teraz w weekend czeka mnie druga wizyta. Już będę mieć nowy kolor mam nadzieję :) Wyślę zdjęcia jak coś sie wydarzy!

Gość gość
tak z ciekawości, jaki salon wybrałaś w końcu?

Gość gość
Nie chcę spamować, ale to salon na Alejach Jerozolimskich, nazywa się In Harmony. Poleciła mi go o dziwo koleżanka z pracy, ta która śmiała się najgłośniej z mojego problemu :/ Ale widziałam prace tej fryzjerki do której idę i powinno być dobrze. Jutro wielki dzień!!

Gość gość
A na jaki chcesz kolor teraz ?

Gość gość
Podobijam, też jestem ciekawa. I fotki wrzuć jak już coś bedziesz miała zrobione!!

Gość gość
Nie miałam czasu nic napisać, bo w weekend była Warszawa, a wczoraj cały dzień w pracy. Wrzucam fotkę nowej fryzury: https://zapodaj.net/6eb6d3d0a57cd.jpg.html. Przy okazji zrobiłyśmy strzyżenie, bo końcówki nie były w dobrym stanie. Jest lepiej? Mi bardzo się podoba :)

Gość gość
No lepiej ale to tylko refleksy bardzo delikatne a kasa pewnie wzięta jak za farbowanie full.