Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola542

Co mam zrobić

Polecane posty

Gość Ola542

Mój chłopak pracuje na barze, jego koleżanka z pracy zaproponowała mu sezonową pracę 30 km od naszego miasta wraz z noclegiem. Powiedział mi, że jest to dla niego dobra opcja i że chce pojechać. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Mam nie mieć nic przeciwko? Dodam że dzieli ich pięć lat różnicy wieku (ona starsza)

Gość gość
30 km???? Ja codziennie jezdze 40 do pracy.

Gość OlaBBBB
30 km i od razu nocleg? Dziwne..... 30 km pokonuje się w 40 min. Miej oczy szeroko otwarte na tą kolankę

Gość gość
Jest to praca przy polu campingowym, prawdopodobnie dostanie z koleżanką przyczepę od pracodawcy i będzie się to bardziej opłacało niż jeżdżenie codziennie i wydawanie pieniędzy, ale i tak mi się to nie podoba. Po prostu nie wiem czy powinnam się na to zgodzić bez problemu i czy jednak mieć coś przeciwko. Nie chce żeby pomyślał, że mu nie ufam lub że go kontroluję

Gość Ola542
Jest to praca przy polu campingowym, prawdopodobnie dostanie z koleżanką przyczepę od pracodawcy i będzie się to bardziej opłacało niż jeżdżenie codziennie i wydawanie pieniędzy, ale i tak mi się to nie podoba. Po prostu nie wiem czy powinnam się na to zgodzić bez problemu i czy jednak mieć coś przeciwko. Nie chce żeby pomyślał, że mu nie ufam lub że go kontroluję