Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co maja dzis wasze dzieci na obiad

Polecane posty

Gość gość

Moj 3 latek mial dzis zupe ogorkowa z ryzem zjadl.tez.kurczaka z zupy.i zjadl muffins jednego.na sniadanie zjadl z banana I 8 migdalow ,pozniej zje kasze z filetem i ogorkiem kwaszonym.

Gość gość
Tez zupe ale rosol

Gość gość
Twoje dziecko je 3 obiady i 2 desery?

Gość gość
Na śniadanie zjadła niecalego tosta z żółtym serem, wędliną i pomidorem, do tego herbata z cytryną. Później zjadła pół pączka. Na obiad 2 placki ziemniaczane ze śmietaną (dzisiaj wyjątkowo nie ma zupy, zazwyczaj jakąś robię). Jak wstanie czeka na nią gruszka i jog naturalny. Na kolację jak znam życie zażyczy sobie jajko na miękko i kromkę chleba pełnoziarnistego, do tego pomidor. Jest chora, więc odpuszczam z dietą, je jak wróbel przy tym przeziębieniu.

Gość gość
Moje miały zupę z czerwonych warzyw i warzywa na patelnię na drugie i gitara

Gość gość
krupnik a na drugie pulpety, ziemniaczki i borówki szwedzkie z ikei :)

Gość gość
U nas rosół z szybkowaru ,a na drugie danie pierogi ruskie ze śmietanką.

Gość gość
Mielone,ziemniaki,buraczki :) Na jutro będzie pomidorowa i placki ziemniaczane.

Gość gość
Na śniadanie płatki z mlekiem. Na drugie śniadanie smoothie szpinakowe z cytryna pomarancza, kiwi, bananem gruszka i szpinakiem. Na obiad zupka drobiowo warzywna z kasza, kopytka w sosie miesnym, potem monte, zaraz wypije koktajl bananowy i nad kolacja brdziemy myslec

Gość gość
Mleko,banan,parowka z bulka,spagheti na obiad, sok jablkowy z woda, ciastka na deser,syn 2,5 roku

Gość gość
Moj dzis Bulka mala z maslem i ogórkiem Pulpety z kasza i buraczkami Zupa jarzynowa,to w przedszkolu I jeszcze w domu male jablko,troszeczkę spagetti ode mnie Na kolację zje kanapkę,pewnie z szynką

Gość zła mamusia
Mój ma na obiad: Stary but Sos z kota Surówka z eko odpadów, bo zdrowo żyjemy

Gość gość
Mój syn (7 lat) dziś zjadł to co mamy my, czyli zupę soczewicową. wczoraj on miał pstrąga z ryżem i groszkiem (mrożonym) a my co innego bo jestesmy wegetarianami (ja weganka mąż wegetarianin)

Gość gość
moja miała miseczkę krupniku z wczoraj, jej ulubiona zupa ale mało zostało; a dzis dodatkowo zrobiłam pulpety z mielonego z indyka z kaszą gryczaną (kasza w pulpetach) do tego surówka z marchewki jabłka korzenia selera i papryki, z cytryną. i ziemniaki dla męza bo córka ziemniaki je tylko w zupie, no tak już ma a ja jakos nie przepadam za gotowanymi ziemniakami , wolę pieczone z cebulką ;)

Gość gość
2 paròwki z kurczaka i kromkę ciemnego chleba, mus kubuś, banan i miś lubiś, tarta ze szpinakiem, kurczakiem i suszonymi pomidorami i dwa jabłka. 2 Kubki soku jabłkowego.

Gość gość
To samo co my dziś. Zup nie jemy wiec tylko tzw. Drugie danie. Kasza, mięso, surówka.

Gość gość
Lasagne

Gość gość
Gnocchi z ricottą oraz sosem szpinakowym. Na jutro mam duszonego indyka w sosie curry z papryką i włoszczyzna oraz ryz-myśle ze na dwa dni to bedzie. Jeszcze surówkę ogarnę jakąś jutro i gitara!