Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie sponsorujcie arabusow

Wlasnie widzialem jak 5 wyrostkow weszlo do tureckiego kebaba. Wstyd i zenada.

Polecane posty

Gość nie sponsorujcie arabusow

Czemu mlodociani idioci sa krotkowzroczni i nie widza, ze sponsorujac arabusa, dajac mu zarobic, jednoczesnie osiedlaja tego ciapatego islamucha w Polsce? Czy oni nie widza co te islamuchy robia w UE? Gwa/lty, rozboje, kradzieze, zabojstwa... Przeciez jednego Polaka juz zabili. Zabili za jedna butelke Coli. Dlaczego? Bo wg islamu zabicie "niewiernego psa" jest dopuszczalne :O I Polacy jedza u tych wstretnych islamuchow? Wstyd i zenada :O

Gość gość
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka i nie siej niezgody , rasisto! Bo jak pojedziesz na wycieczke np. do Turcji to wróci karma i możesz dostać kose w żebra.

Gość nie sponsorujcie ich
No chyba cie pojepalo lewaku glupi jesli myslisz ze ja kiedykolwiek pojade do islamskiego kraju i bede sponsorowal tamtejsze straganiki turystyczne. Idz od rasistow wyzwij islamuchow ktorzy gwa/lca i morduja kazdego kto nie wyznaje ich zasranego islamu

Gość gość
racja, powinien być zakaz korzystania z imigranckich barów i restauracji, niech wyjadą, myśmy ich tu nie zapraszali, to nachodźcy!

Gość gość
A ja lubie kebaba i mam gdzieś czy to turecki czy grecki.

Gość gość
gość dziś A ja lubie kebaba i mam gdzieś czy to turecki czy grecki. x jak ci zgwa/lca zone albo corki to raz-dwa przestaniesz miec gdzies

Gość gość
autorze ile aut w tym miesiącu ukradłeś? no i ile razy wracałeś na czworakach schlany do domu?

Gość Princessinthesky
Ja mieszkam 3 lata w Dubaju i sobie chwalę. A falafela chętnie zjem (kebaba nie lubię) czy to tu, czy w Europie. Fajnie że ludzie rozkręcają swoje biznesy i płacą podatki w Polsce i mogę tylko pogratulować.

Gość gość
Ja też jem czasami kebaba, nie za często. I dalej będę to robił. Mam Cię w d/u/p/i/e i twoje rasistowskie poglądy. Głupi j/e/ł/o/p/i/e. :-P

Gość gość
@ gość dziś autorze ile aut w tym miesiącu ukradłeś? x Mylisz skale zjawiska. Odsetek zlodziei samochodow jest znikomy wsrod calej populacji Polakow. Promil promila. Ogol spoleczenstwa polskiego zdecydowanie potepia wszelkie kradzieze. Natomiast odwrotnie jest u arabusow-islamuchow. Oni wazaja, ze "niewierne suki" mozna gwa/lcic. Dowod - ostatnie fatwy imamow islamskich zachecajace do g***tow. Prawie 100% mezczyzn arabskich przyjelo z zadowoleniem te fatwy i teraz mamy w Europie nagly wzrost gwa/ltow i molestowan. Podobnie akceptowane kulturowo jest tam dokonywanie aktow pedofilii. Arabscy pedofile w odroznieniu od Europejskich nie sa jakims napietnowanym marginesem. Pedofilami okazuja sie "zwykli ludzie" prowadzacy w Europie kebaby, bary, kawiarnie itd. Jedena z restauracji w Szwecji ufundowana jako pomoc dla imigrantow okazala sie miejscem zbiorowych gwa/ltow. Na sali podawano gosciom kebaby, a na zapleczu w tym czasie gwa/lcono Szwedki. Wiec nie porownuj nas Polakow z arabusami bo skala i charakter przestepstw sa zupelnie inne.

Gość gość
UP

Gość gość
Wszyscy muzulmanie to g****iciele, pedofile i najgorsza holota! Precz z lewakami ktorzy chca ich sprowadzac do europy!

Gość absolootna
Wiesz co, niby pracuje, ale masz rację - podejrzani są!