Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy za którym razem zdalyscie na prawko i kiedy?

Polecane posty

Gość Nastya
a któraś z Was zdawała we Wrocławiu? Szukam szkoły, z wyrozumiałymi i cierpliwymi instruktorami? Jestem już starsza, a nigdy nawet nie prowadziłam samochodu. Jednak czas najwyższy :)

Gość gość
w styczniu zdałam, za drugim razem, instruktorzy w moto start spoko, wyrozumiali i cierpliwi, można tam szybko wyjeździć godziny i prawko zrobisz najszybciej przynajmniej tu na mokotowie

Gość gość
Zdałam za pierwszym razem 12 lat temu. Kurs teoretyczny zrobiłam po znajomości jeszcze przed 18 a jazdy zaczęłam od razu po urodzinach. Ok. 3 miesiące po osiemnastce miałam egzamin. Chciałam zrobić jak najszybciej się dało i udało się od razu. Początkowo trochę bałam się jeździć sama i wolałam mieć pasażera, ale szybko się przekonałam, że lepiej się jeździ bez towarzystwa, bo młodemu kierowcy wszyscy chcą dawać mnóstwo "dobrych rad". Miałam okresy, że jeździłam niewiele, bo nie miałam samochodu na miejscu (studia), ale ogólnie cały czas jeżdżę i lubię to. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym nie mieć prawka. Byłabym jak inwalidka uzależniona od innych. A tak to nie ma problemu z pojechaniem do pracy, na większe zakupy czy w odwiedziny do rodziców. O wycieczkach czysto turystycznych, na które jeździmy często, już nie wspominam. Mój mąż też zadowolony, bo w dłuższej trasie ma zmiennika za kółkiem i może odpocząć nie tracąc czasu na postoje. Poza tym nie ma stresu, jak wypije piwo z kolegami, bo wie, że ja pojadę w razie potrzeby.

Gość gość
Za pierwszym razem, miesiąc po skończeniu 18 lat.

Gość Andreamalek
Ja zdawałam 4 lata temu, kiedy jeszcze mieszkałam w Opolu. Podchodziłam do egzaminu 5 razy i niestety się poddałam. Po przeprowadzce do Wrocławia maż namówił mnie, żebym spróbowała jeszcze raz. Zapisałam się do Kursanta i bardzo polecam te szkołę. Tym razem wszystko poszło dobrze. Zdałam za drugim razem, ale to już nie miało takiego znaczenia. Przede wszystkim dzięki mojemu instruktorowi już nie boję się siadać za kółkiem :)