Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blagam pomozcie;(

Polecane posty

Gość gość

W pazdzierniku ur mialam przeprowadzana terminacje ciazy ze wzgledu na powazna chorobe coreczki. Od listopada mam nieregularne miesiaczki 28 26 29 dni. Ostatnia miesiaczke mialam 19.02 a ostatni stosunek 2.03. 4.03 zaczol bolec mnie brzuch tak jak to bywa przy owulacji. Od wczoraj leci zemnie biala gesta bezzapachowa wydzielina. Tu pojawia sie moje pytanie czy to moze byc objaw ciazy?

Gość gość
Tak, jak najbardziej.

Gość gość
mogło dojść do zapłodnienia, ale moim zdaniem niestety to za wcześnie by doszukiwać się objawów. A cykle które podajesz są regularne, spokojnie :) Celujcie typowo w dzień owulacji wy zwiększyć prawdopodobieństwo zapłodnienia. Bez problemu wyznaczysz ją testami lh albo mikroskopem owulacyjnym, choć moim zdaniem to drugie jest lepsze.

Gość gość
Cykl masz regularny. Spokojnie możesz zrobić już test.

Gość gość
Zrób test to będziesz wiedziała.

Gość ania28071993
Zrób test i będziesz wiedziała;) jest to objaw ciaży u mnie był jeden z pierwszych objawów;) napisz jak test;) też jestem teraz w ogromnym stresie ponieważ coś mojemu gin nie podobało się na usg i w poniedziałek mam PRENATALNE;/ przepraszam za pytanie powiedz mi kochana przez jakie wyniki dowiedziała się że twoja córeczka jest chora i jaka to była wada. Jeśli oczywiście nie chcesz nie musisz odpowiadac. Ja jestem w strasznym strachu..;(

Gość gość
No i mam 2 kreseczki;) u nas wyszlo na prenatalnych badaniach w 2 trymestrze mala miala brak kostnienia mosa rozstrzep podniebienia cofniets brode szeroko rozstawione oczka chory kregoslup i deformacje konczyn. Wszystko bedzie dobrze;) glowa do gory i daj znac jak wyszly badanka;) trzymam kciuki :*

Gość gość
gość 2017.03.17 mogło dojść do zapłodnienia, ale moim zdaniem niestety to za wcześnie by doszukiwać się objawów. A cykle które podajesz są regularne, spokojnie usmiech.gif Celujcie typowo w dzień owulacji wy zwiększyć prawdopodobieństwo zapłodnienia. Bez problemu wyznaczysz ją testami lh albo mikroskopem owulacyjnym, choć moim zdaniem to drugie jest lepsze jak działa taki mikroskop?

Gość gość
sole mineralne zawarte w ślinie krystalizują się pod wpływem hormonu lh. Widać to w powiększeniu pod postacią "paprotek". To tak w skrócie. Jeśli to za mało, to wejdź sobie na testerafrodyta.pl i sama poczytaj.