Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwy po porodzie!!!

Polecane posty

Gość gość

czy mialyście po porodzie szwy rozpuszczalne w środku i czy czułyście przez nie ból? Albo czy czułyście ból cewki moczowej lub w pochwie tak jakby mięśnie? Jestem już miesiąc po porodzie i od tygodnia czuje właśnie ten ból.. nie wiem czy to normalne czy to przez te szwy? Doradźcie proszę.

Gość gość
Ja miałam ale mnie nic takiego nie bolało

Gość gość
Zostałaś czymś zakaźna. Zapewne jesteś zacofana i wstydziłaś się męża przy badaniach i porodzie dlatego personel lekceważy wiele spraw i dochodzi do problemów zdrowotnych. Gdy jest mąż świadek jest większa staranność i szacunek pacjenta nawę przy badaniu nie ma molestowań czy gwałtu jak urolog ,onkolog. Ginekolog zgwałcił młodą pacjentkę? Agnieszka Drzewiecka 17.03.2016 AKTUALIZACJA: 17.03.2016 18:50 Zawsze mam męża przy każdym badaniu czy zabiegu nawet w szpitalu Prawo Pacjenta to mi zapewnia. Gdy przeszkadzały mi dwa szwy mąż je wyciął sterylnie ale dopiero gdy dobrze się zrosło szycie.

Gość gość
Ja tak miałam, uczucie jakby ciągnęło, okazało się, że szwy nie wszystkie były rozpuszczalne, niektóre wymagały zdjęcia. Przy drugim porodzie miałam same rozpuszczalne. Przejdź się do lekarza, niech zobaczy. I jeszcze odczuwalam ból i mialam lekki obrzęk w jednym miejscu, prawdopodobnie głębszego cięcia czy może dodatkowego ucisku główki, odczuwalam chyba ze 2 m-ce po porodzie, ale nie był to silny ból, raczej dyskomfort.

Gość gość
U mnie rowniez po ściągnięciu szwów po jakims czasie okazalo sie ze w srodku tez czesciowo zszyli mnie zwyklymi nicmi. Musisz sie przejsc do położnej lub lekarza i niech zobaczą .

Gość gość
Dziękuję wam za odpowiedź.

Gość gość
Co trzeba miec w glowie zeby dac sobie c i p k e rozciac. . Wolalabym peknac to i tak lepsze