Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytlumaczcie ten fenomen, piekny koles z mocno przecietna baba u boku

Polecane posty

Gość gość
O czym.wy piszecie ? Wiecie dlaczego przystojny facet bierze sobie szara mysze? Bo zawsse bedzie sie czul lepszy. Bo zawsze to nim beda sie wszyscy zachwycac. Piszecie ze piekne dzieczyny sa puste i glupie. To samo mozna napisac o waszych przystojniakach. Pusty i glupi ktore ma brzydka kobietę zeby poczuc sie lepiej.

Gość gość
Ja myślę ze przecietni faceci mają bardziej wpojone zasady. Zobacz ile przecietniakow tkwi w tzw friendzonach. Gdy ta piekna w koncu ulegnie to taki koles bedzie ja na rekach nosic do smierci. Jezeli ta piekna do tego jest inteligentna i dogadza kolesiowi to w zyciu nie spojrzy na inna bo sie chlopina ostaral.

Gość gość
"A słyszałaś o tym ,że prawdziwi faceci wcale nie szukają lalek barbi,że wolą dziewczyny z intelektem ? Intelekt też jest seksi. " Po pierwsze wytłumacz mi co to znaczy "prawdziwi faceci". Podjęty temat oraz twoja wypowiedź nakazuje przypuszczać że prawdziwy to oznacza przystojny.Piszesz "prawdziwy" czyt przystojny nie szuka "lalki barbie", czyt ładnej, zadbanej kobiety nie patrzy na wygląd. Czyli ta laska w takim razie musi patrzeć na wygląd czyli mam rozumieć że znalazła sobie lalke barbie w męskim wydaniu ale dla niej to trofeum domyślam się, ma podnieść jej na pierwszy rzut oka słaby prestiż, zaznaczyć, udowodnić że widocznie jest taka świetna pomimo braku urody skoro znalazła przystojnego faceta. To wszystko jest bardzo ciekawe. Czyli mam rozumieć że jak przystojny facet znajdzie brzydule to wtedy oznacza to że ona widocznie jest "fajna babka z intelektem". Ale jak ślicznotka znajdzie sobie brzydala to on już nie jest "fajny facet z intelektem" tylko że pewnie ma kasę a ona jest głupia i pusta że leci na kasę albo jak brzydal bez kasy to ona jest zbyt głupia w środku by znaleźć przystojnego, zbyt mało cwana i charakterna. Jak przystojny facet znajdzie brzydką babę albo przeciętną to nikt nie napisze że jest półmózgim głupkiem pustym, który jest nieudacznikiem bez charakteru bo nie potrafił sobie znaleźć kogoś ładnego tylko że jest "prawdziwym facetem". Te teorie i dedukcje brzydul są naprawdę przekomiczne. Ładna zadbana kobieta równa się głupia lalka barbie, a jak przystojny zadbany facet to już nie jest głupi goguś tylko "prawdziwy facet". No niesamowite po prostu jacy są ludzie obłudni

Gość gość
09:56 Nie wiem do kogo piszesz, ale pisze ci jako autorka, ze nie ja pisalam o tym "przwdziwy facet", bo ja nie uznaje takiego pojecia. I w ogole jesli chodzi o to ze ja np. oceniam jakas laske jako przecietna to nie znaczy ze otoczenie tez tak mysli, bo moze sie okazac ze czlowiek ktory mi sie wydjae zwykly, dla otoczenia wydaje sie ladny. Wszystko kwestia gustu, wy sobie tu piszecie "przecietne laski" a tak naprawde niekoniecznie sa przecietne w oczach ogolu.

Gość gość
09;56 a podaj linka do zdjecia 'ladnej, zadbanej kobiety'. araz sie okaze ze dla was co druga taka jest. ladna kobeta musi miec ladna twarz

Gość gość
09;21 rozczaruje cie ale ZUPELNIE nie ma takiej zaleznosci. tak sobie tlumacza zony brzydkich, ale zycie pokazuje ze taka regula nie istnieje

Gość gość
Jak facet nie patrzy na wygląd u kobiety to z taką dumą piszecie że to jego zaleta, a jak baba nie patrzy na wygląd to żadna nie napisze że to zaleta tylko że widocznie miała za słaby intelekt na przystojniaka. Po prostu nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać.

Gość gość
10:05 a bo słowa takie jak "ładna" "brzydka" to takie trudne pojęcia którym człowiek odruchowo ma chęć przeczyć. Zauważcie to. Pokaże ci ktoś palcem i powie zobacz jaka ona ładna kobieta, stwierdzisz że żadne to cuda. Pokaże ci ktoś palcem i powie "zobacz jaka brzydka ta baba" to zaprzeczysz że nie taka znów ona brzydka. Ale za to jak postawisz jedną kobietę obok drugiej to w 90proc przypadków będziesz potrafiła jasno powiedzieć na którą sie patrzy z większą przyjemnością.

Gość gość
No właśnie niby takie zadbane laski, a jak się taka obróci to brzydka twarz.Najśmieszniejsze jest to ,że one tego nie widzą :D często słyszę od kolegów-przystojniaków "fajna dupa gdyby dać jej inną twarz" :D taka pewnie jest autorka tego postu...

Gość gość
Czyli tak piękna kobieta = pusta , głupia lala przystojny facet = mądry , wartościowy człowiek nie patrzy na wygląd tylko liczy sie dla niego wnętrze człowieka . No takie teorie to tylko na kafe :)

Gość gość
O wlasnie! Moze podajcie imiona i nazwiska osob ktore waszymz daniem sa przeciente (mowie o kobietach znanych). Dla mnie przecietna jest np. Malgorzata Rozenek przed operacjami, Kinga Rusin http://bi.gazeta.pl/im/4f/6e/12/z19327823V,Kinga-Rusin.jpg , Anna Lewandowska, Ewa Chodakowska (ta to nawet ponziej przecietnej). Typ ladnej kobiety to dla mnie np. Paulina Sykut-Jezyna, Doda (nawet przed operacjami), Ewa Farna. Nie wiem, moze mam zawyzone wymagania do kobiet :)

Gość gość
Moja babcia mawiala, ze jej mama mawiala "na brzydkim chleb sie rodzi, a na ladne s//r/a/c sie chodzi" (chodzi o ziemie, ale to przenosnia co do facetow) Ponoc im brzydszy tym lepszy. Ale nie uwazam ze to regula

Gość gość
Nudzi ci sie i zakladasz kolejne provo ? wczoraj szybko cie zdemaskowano na innym. Temat z zycia wzięty ,ale po co tworzyc " O wyższosci swiat Wielkiej Nocy nad świętami Bożego Narodzenia" ? Takie ble ble byle pisać?hmm.

Gość suzi525
Z niektórymi piszącymi tu intelektami jest chyba tez nie najlepiej skoro nie wiecie ,że prawdziwy facet wcale nie musi być przystojny.Prawdziwy facet to taki ,który wie czego chce,jest inteligentny a jeśli do tego jest jeszcze przystojny to super ,tak samo jest z inteligentnymi kobietami .Jest wiele kobiet inteligentnych i pięknych . Te mniej urodziwe a inteligentne często mają duże powodzenie u mężczyzn ,bo właśnie te wewnętrzne cechy ich przyciągają,one mają to coś czego nie mają inne.Tak samo dotyczy to mężczyzn. Takie rozumowanie ,że mężczyzn pociąga tylko rozmiar 36 czy 38 to już kompletna bzdura.Rozejrzyjcie się wokół siebie ,ile grubych kobiet ma mężów i udane życie rodzinne .Wielu mężczyzn nie spojrzy na kobiety o rozmiarze 36 czy 38 ,bo one są dla nich po prostu za chude .Już sam fakt,że któraś z was i autorka topiku również ten fakt podnosi przy wybieraniu partnera świadczy o właśnie braku intelektu ,o braku bycia prawdziwą kobietą.Takie kobiety jak wy to pewnie nawet dzieci nie będą chciały mieć,bo w ciąży ,przecież się tyje i rozmiar 36 może być już tylko historią. Wartościowe są normalne kobiety,nie wpadające w skrajności i to jest może powód dlaczego przystojni faceci nie wybierają was.

Gość gość
Co to w ogóle za określenie "piękny koleś " i "przecietna baba" ? to już świadczy o poziomie i erudycji osoby ,ktora temat założyła.

Gość gość
11:13 dokladnie, "piekny koles kapuczino" :D i poziom betonu u autorki