Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona 89

40 letni mezczyzna dochodzi w minute a po oralnym w 30 sekund ?!

Polecane posty

Gość Zdziwiona 89

Czesc, jestem tutaj nowa, mam 27 lat . od jakiegos czasu cos nie daje mi spokoju.. spotykam sie facetem ktory bedzie miec 40 lat w tym roku, spotykamy sie w sumie tylko z jednego wzgledu- chodzi tylko o sex i o zabawe.. ja jestem wolna i on tez, nie mamy dzieci. On jest facetem bardzo inteligentnym, prowadzi duza firme, ma swoje pasje i jak to singiel moze robic co chce, ja rowniez mam dobra prace i dobrze zarabiam, wiec nie ma mowy o jakim sponsoringu, tylko sex! Wracajac do sprawy ktora mnie ciekawi, szokuje, intryguje i jakies nie mozliwe sie wydaje... spotkalismy sie kilka razy i za kazdym razem ten sam scenariusz.. rozbieramy sie i on ledwo wytrzymuje z wytryskiem, 3 razy wlozy i po wszystkim, na poczatku myslalam, ze to moze przez emocje, ale mozemy sie pieprzyc 5 razy pod rzad i jest tak samo. . Dzisiaj na poczatek chcialam go rozgrzac lodzikiem, ale on doslownie po kilku sekundach skonczyl.. moze polizalam "go" z 3 razy.. chce zaznaczyc, ze nie przeszkadza mi to jakos bardzo, tylko czy to jest normalne?!?! Jest to facet wysoki, przystojny.. moze nie jest to tak odrazu oczywiste, ale naprawde niczego mu niebrakuje, inteligenty i bogaty... mysle, ze bedac singlem nie jedne rzeczy "robil" i nie z jednego pieca chleb jadl i na pewno duzo kobiet sie w jego zyciu przewinelo.. wiec jak to mozliwe ze on tak reaguje na seks itp?!? Przeciez on ma 40 lat!!! Moze ktos ma jakies pomysy?!?!

kiedy my seksoholicy wychodziliśmy z siebie by popaść w uzależnienie ten gość oddawał się pasjom i teraz takie skutki :D

Gość gość
Mojego (44) mogę pieścić do pół godziny, delektujemy się sobą oboje, a potem reszta. Genialny pakiet.

Gość gość
Właśnie. Nie jest otrzaskany z pizdą. :D

Gość gość
jesteś zbyt seksowna dla niego

Gość gość8
"kiedy my seksoholicy wychodziliśmy z siebie by popaść w uzależnienie ten gość oddawał się pasjom i teraz takie skutki" I obstawiam ze tak. :) nie wiesz co robil przez te 40 lat. Tym bardziej, ze zbudował podobno niezła firmę. wbrew pozorom, niektorzy 40latkowie nie są specjalnie zuzyci. a juz na pewno nie ci, ktorzy nie stawiali / nauczyli sie nie stawiac (z braku powodzenia czy czego) seksu na pierwszym miejscu.

Gość gość
za bardzo go podniecasz

Gość gość8
zdecydowanie. powinnas przerzucic sie na kogos, kogo bedziesz podniecac mniej. :classic_cool:

Gość ZdziwionaMężatka_80
Przedwczesny wytrysk jest to dysfunkcją i powinnaś zaproponować mu wizytę u seksuologa. Przepisze jemu leki i dokładniej go zbada. Dlaczego z kimś spotykasz się tylko dla seksu? Nabawisz się depresji czy nerwicy, bez miłości kobieta usycha. Jesteś w takim wieku, że powinnaś być w stałym związku i myśleć o dziecku. Lepiej znajdź sobie faceta z którym takich problemów nie będziesz mieć i który będzie dojrzalej myślał niż tylko o tym by cie wykorzystać jak szmatę.

Gość Zdziwiona 89
Mialam kilku partnerow seksualnych, mlodszych, w tym samym wieku i tez troche starszych .. roznie to bywalo, jezeli chodzi o czas stosunku, ale po takim facecie w takim wieku i po roznych "przejsciach" nie spodziewalabym sie az takiej "wrazliwosci" na pieszczoty czy seks.. Myslalam i mialam nadzieje, ze to on mnie czyms zaskoczy i ze czegos nowego sie naucze i przezyje, a tutaj kazdy moj najmniejszy "gest" lub zblizenie wywoluje u niego orgazm w kilka sekund. Nie zdarze nawet bluzki zdjac a on juz ma majtki mokre i prawie po wszystkim :] jest to facet naprawde inteligentny, typowy intelektualista, ale rowniez pracoholik, ktory 7 dni w tygodniu pracuje, jest ciagle na wyjazdach sluzbowych w kraju i za granica, zwiedzil prawie caly swiat, zna kilka jezykow, ma swoja firme i to nie jedna i jego zycie wydaje sie bardzo udane zawodowo.. sadzilam, ze po takim facecie moge spodziewac sie fajerwerkow w lozku.. wydaje sie silnym, zdecydowanym mezczyzna, ktory decyduje o roznych waznych sprawach, zarzadza ludzmi itp, a w typowo lozkowych sprawach jest jak 13 letni prawiczek. Wczoraj ten kilkusekundowy lodzik jak mozna to tak w ogole nazwac, bo to trwalo kilka sekund, w sumie dopiero wsadzilam "go" do ust i bylo juz po wszystkim, co najlepsze wieczorem wyslal mi sms, ze to bylo z******te i musimy to powtorzyc. Hm.. liczylam przynajmniej na sceny jak z "50 twarzy greya" a co mam?! Haha ;) . Nie mam mu tego za zle, bo my nigdy nie bedziemy para, bo to pracoholik, ktory traktuje swoje firmy jak swoje dziecko i zone razem wziete;) dla mnie jest to poprostu intrygujace i zdumiewajace?!

Gość Zdziwiona 89
ZdziwionaMężatka_80 - tutaj nie ma mowy o jakims wykorzystaniu, bo to mial byc tylko seks, tylko zabawa dopoki nam sie nieznudzi - nic wiecej.. to nie sa randki, to sa spotkania tylko w jednym celu.. jak napisalam wczesniej -jestem niezalezna finansowo, wiec o kase tutaj nie chodzi :) TYLKO SEKS ! Tych spotkan niebylo niewiadomo ile... kilka razy sie spotkalismy, ale myslalam, ze facet jest bardzo przejety, podniecony itp. ale ten schemat z szybkim wytryskiem i bardzo szybkim podnieceniem za kazdym razem sie powtarza, wiec dlatego zastanawiam sie co jest grane?!

Gość Zdziwiona 89
ZdziwionaMężatka_80 - nie kazda kobieta bez milosci usycha, ma depresje lub nerwice.. nie wiem jak Ty, ale ja nie przekladam mojego szczescia czy samopoczucia od tego czy mam faceta czy nie. Nie jestem uzalezniona od mezczyzny tzn. jesli go nie ma to musze miec odrazu depresje czy nerwice. Nieuzalezniam mojego samopoczucia od drugiej osoby.

Gość gość
umawiasz się na sex bez uczuc z 40-letnim facetem który dochodzi w pare sekund. :D ZALOSNE :( Znajdz sobie fajnego chłopaka a nie z takim starym impotentem się zadajesz :P fuj Na dodatek po takiej marnej akcji ci wysyla debilny sms jak to niby było fajnie. :O Zalosny jest on jak i ty.

Gość gość
To jaki sens ma wasz związek skoro razem nie jesteście, a seks jest kiepski?

Gość Zdziwiona 89
To nie jest zwiazek.. i rowniez nic z tego nie bedzie.. jak pisalam wczesniej.. spotkalismy sie tylko kilka razy i na poczatku myslalam, ze to moze przed emocje i ze sa to jednorazowe szybkie wytryski, ale po wczorajszym zdalam sobie sprawe, ze to chyba normalne u niego. Nie wiem na ten moment czy sie jeszcze spotkamy, ale poprostu zastanawia mnie to dlaczego 40 letni facet tak reaguje?!?!

Gość ka  ma
Sama sobie juz chyba odpowiedziałaś i ktoś Ci zasugerował też. Facet pochłonięty był karierą tak mocno że zamiast przeżywać orgazmy z kobietami, przeżywał je prawdopodobnie z wiecznym piórem w ręku kiedy podpisywał dobrą umowę;) odreagowywał podróżami i spełnianiem swoich marzeń czy pasji, aż tu nagle...jakaś laska uświadamia mu że penis może służyć jeszcze do czegoś:D nie wiem serio, rozbawiło mnie to i też zadziwiło ze tacy mężczyźni istnieją;) możesz z nim pogadać o jego doświadczeniu w tej sferze. Tak sobie tylko pomyślałam że seks oralny trwający kilka sekund to nie taki zły byłby:D

Gość gość
Dziwne. W taki zawód czy na takim stanowisku, dodatko facet jest bogaty są wpisane różne przygody seksualne, prostytutki , orgie, asystentki w biurze itp. Na dodatek jest singlem

Gość gość
Prezes? Samotny? hmmmm......

Gość gość
Może od początku miał ten problem i wielokrotne próby z kobietami kończyły się w kilka sekund. Facet skupił się na karierze. Nie od dziś wiadomo, że samochód, zegarek i status społeczny jest przedłużeniem penisa.

Gość gość
ale beznadziejna sytuacja! ZAl mi ciebie autoirko. Spotykasz się z impotentem , nie masz z tego zadnej satysfakcji , niemloda już jesteś i na dodatek dajesz d**y staruchowi :O jak bylam wtwoim wikeu to już spotykałam ze swoim mezem i seksilismy się az się dom trzasl i trwalo to dluzej niż kilka sekund. Pytasz dlaczego ten facet tak ma... mnie się wydaje , ze ma problemy z sexem i pwoienien się leczyc . Parusekundowy stosunek u 40-latka to nie jest norma , uwierz.

Gość Zdziwiona 89
Ja nie odbieram tego jako beznadziejna sytuacja, bo na moje zycie seksualne nigdy nie narzekalam ani nie narzekam.. to bylo tylko zapytanie z czego to moze wynikac i nic wiecej. Nie jestem z tym facetem w związku ani nie bede.. to mialabyc tylko jakas przygoda czy jakis epizod, wiec chyba nic nie nietrace ?! :] tan naprawde to rozbawia mnie ta cala sytuacja, bo ten "Problem?!" nie lezy we mnie . Nie wiem dlaczego podkreślasz tak bardzo, ze w tym wieku to uprawialas z MĘŻEM.. a co ma piernik do wiatraka?! Dlatego, ze to mąż to jest już tak super? Nie kazda kobieta czuje potrzebe posiadania męża, a z Twojego punktu widzenia wnioskuje, ze w wieku 27 brak męża to juz jakieś dziwactwo albo cos w tym stylu. Czy tak trudno jest zrozumiec, ze jako ludzie sie różnimy i nie dla każdego wyjście za mąż jest spelniem marzen i 8 cud świata.

Gość gość
umawiasz sie na sex ale TEGO SEXU nie ma. Bo tego sexem nazwac nie mozna, nie masz zadnej przyjemnosci. Nic dziwnego, ze jest sam, zadna go nie chce. Powinien pojsc do lekarza.

Gość gość
Tak autorko masakra :( ale taka prawda :( tez takiego spotkałam.. lepiej brać młodych niz starych pierników.. a tutaj teraz zaraz zacznie sie burza tych forumowych "r****czy z maili" :D:D:D

Gość gość
ja nie cche takiej po jakims starym pryku FUUU pewnie sperme tez bronzowa mial FUUU.. ojej, ojej

Gość Namiętny Walikonik
Kurcze ja mam 42 lata i już zaczynam tęsknić za szybkim spuszczaniem się. Naprawdę - co to człowiek musi się teraz napompować, żeby dojść. Fakt, że staram się często bzykać z żonką, a ramach luzu onanizuję się namiętnie moją lub żony ręką. Hm... piję też sporo alkocholu, to też zauważyłem opuźnia wytrysk. Jeśli faktycznie nie jest chory na przedwczesny wytrysk to niech po prostu więcej ćwiczy i każ mu walić sobie częściej samamu, najlepiej przy tobie - trening czyni mistrza :) Tak wyskoczyłem z tymi poradami, bo miałem znajomego który miał podobny problem tylko, że z żoną. Leczył się na to, ale lakarz po kilku wizytach rozgryzł co było nie tak. Okazało, że chłop - bardzo religijny - brzydził się onanizmem, jak się położył z żoną to ciśnienie go od razu rozsadzało. W sypialni za dużo też nie eksperymentowali, żeby to poprawić bo żona troche dewotka była. W końcu lekarz kazał mu regularnie ćwiczyć i upuszczać ciśnienie. Jednak nie wiem co teraz tam u niego, bo nasze drogi się rozeszły.

Gość gość
kazdy mowi, ze o problemach kolegi lub kolezanki pisze nie wstydz sie , widzisz nie ty jeden borykasz sie z takim problemem jak zawsze walenie konia jest nie zastapione

Gość gość
Umawiasz się na seks z dużo starszym facetem, który spuszcza sobie tobą z krzyża. Serio nie rozumiem, w jakim celu to robisz i dlaczego takie cos tolerujesz? Jak by taki gosc kolejny raz zasugerował mi włożenie fiuta w ramach seksu to chyba bym takiego wysmiała a nie na to pozwoliła. Daleka jestem od moralizatorstwa, bo nie uważam seksualnych przygód za nic złego, ale jak sie spotyka z kims tylko dla seksu to powinno to chyba przynosić frajde 2-stronom? Bo ty robisz z siebie za darmo zlew na sperme, czego nie rozumiem.

Gość gość
bo to dla niej jest sex. on sie w 3 min spusci i po imprezie. autorko jestes zalosna i twoj sex jest zalosny