Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpanikara

Łóżko piętrowe dla małych dzieci, jak myślicie????

Polecane posty

Gość gośćpanikara

Witam Czy są tu mamy których dzieci sypiają na łóżkach piętrowych. Moje dzieci mają 3 latka oraz 5 i pół roku. Chciały by łóżko piętrowe do pokoju. Nie ukrywam że boję się że któreś poprostu spadnie, zwłaszcza że czasem w nocy wstają do ubikacji. Starsze dziecko spałoby na górze, mąż jest zdania że przesadzam, sama nie wiem, czy dzieci nie są za małe na takie łóżko, jak myślicie???

Gość gość
Moja znajoma ma łóżko w pokoju dziecięcym ogromne, dwa piętra, ścianka wspinaczkowa, schodki ze schowkami, pułki itp ( ma wysokie mieszkanie). Ogólnie jak to zobaczyłam to bajka, roboione na zamówienie... dzieci maja 3,5 i 6 lat czyli jak kupiła były mniej więcej w wieku Twoich dzieci nigdy żadne nie spadło. Druga znajoma ma łóżka tradycyjne ale ze schodkami nie z drabinka od conajmniej 7 lat żadne nie spadło.

Gość gość
Mój od 4 roku śpi na łóżku z antresola. Nie spadł, takie łóżko ma przecież zabezpieczenia.

Gość gość panikara
Dzięki, chyba faktycznie się zdecyduje, też mam bardzo wysokie mieszkanie bo to kamienica więc takie łóżko będzie fajnie wyglądać.