Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laurasz

Szkoda na pojezdzie

Polecane posty

Witam, miałam wypadek komunikacyjny, samochód rozbity;/ ubezpieczyciel wypłacił mi pieniadze, jednak uważam, że szkoda na pojeździe została bardzo zaniżona, nie zgadzam sie z taką decyzją. co powinnam zrobic w takiej sytuacji?

Gość gość
Odwołać się do ubezpieczyciela. Jak to nic nie da zaskarżyć. Możesz też potem zrobić wycenę szkód prywatnie, zeby przekonać się jaka jest druga opinia. A i jest jeszcze rzecznik praw konsumenta, tam bezpłatne rady i pomoc w pisaniu papierów urzędowych, na jakie paragrafy się powołac itd.

Gość Pęd Sosny
To była szkoda całkowita, czy też chciałaś przysępić i nie naprawiałaś samochodu jak każdy normalny człowiek, bezgotówkowo?

Gość Pęd Sosny
laurasz dziś Aha, to był spam... :classic_cool: EDIT: Wypadek komunikacyjny, rozbity samochód na podjeździe... Boże, jaki ja szybki czasami jestem. :D

Gość gość
Ha ha ha. laurasz zakładasz takie wymyślone tematy, zeby potem reklamowac jakieś firmy. Jakie to dziecinne.

Gość gość
Pęd sosny - EDIT: Wypadek komunikacyjny, rozbity samochód na podjeździe... Boże, jaki ja szybki czasami jestem. smiech.gif X :D :D :D

Gość gość
Pęd sosny poleciałes :D nie na podjeździe, tylko na pojeździe :D

Gość pęd sosny
Faktycznie! :D Co nie zmienia faktu, że to tylko i wyłącznie spam. :D

Gość gość
Wiem, a co najgorsze ten wpis u góry [2017.03.09 był mój, tak się wtedy wczułam.... i na początku też na szybko przeczytałam ... na podjeździe... :D

Gość gość
Z tego co wiem, to do odszkodowań dopłaca w niektórych sytuacjach euco. Warto się do nich zgłosić. Można dostać dodatkowe pieniądze.