Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kilka pytań

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że mam małe dziecko, mieszkam z jego ojcem, który mnie kocha. Ale ja jego nie. Od jakiegoś czasu zależy mi na kimś innym. W związku z czym mam do Was kilka pytań.. 1. Czy facetowi może zależeć na kobiecie, która ma dziecko z kimś innym? 2. Czy jeżeli zakończe mój obecny związek to odbije się to na moim synku? 3. Czy można mieć poprawne relacje z ojcem dziecka po rozstaniu?

Gość gość
Nie rozumiem takich kobiet. Po co wiązałas się z facetem, którego nie kochasz i jeszcze zdecydowalas się na dziecko z nim? Moim zdaniem żaden obcy facet nie będzie traktował Twego dziecka lepiej niż jego własny ojciec o ile ten kocha i jest zdrowy psychicznie. Robisz błąd szukając innego skoro masz kochającą rodzinę. Ja uważam, że rodzinę trzeba ratować, chronić dziecko.

Gość gość
dziś Ale to jak spotykasz się z tym kimś innym za plecami ojca dziecka? Czy jak czy jeszcze go nie znasz? Tylko np z widzenia. Takie eksperymenty mogą być ryzykowne. Myślę że najpierw musiała byś rozpoznać intencje tego którego masz na oku

Gość gość
Zlezy ile masz lat, jak jestes mloda mlodsza od neigo to tak

Gość gość
1-2-3 odp - NIE!

Gość gość
Nie jestem wierzący, ale uważam że nie można tak sobie zmienić męża, jeśli nie ma do tego ważnych powodów. Jaką masz gwarancje że nie wpadniesz z deszczu pod rynnę. Gdyby nie było dziecka to jeszcze rozumiem, ale nie można dziecku zmieniać tatusia.