Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na forach faceci uważają że eko wege są lewakami, że normalni ludzie jedzą mięso

Polecane posty

Gość gość

i normalne jedzenie to prawda, ze wege to lewaki

Gość gość
Normalni ludzie jedzą mięso. Te różne wege, wegetarianizmy itd to tylko wymysł naszych czasów. Ciekawe czy kiedyś ludzie odmawiali upolowanej zwierzyny bo są wege

Gość gość
a co mnie obchodzą co sądzą anoni z forów internetowych? :) do literatury z antropologii marsz!

Gość gość
a ja jestem eko i wege i w doopie mam lewactwo i prawactwo i śmieszą mnie już te podziały w tym cebulackim kraju. Matko co się z tą Polską porobiło :o

Gość gość
Czy my, Polacy, z każdego powodu musimy się kłócić lub wyzywać? Choc zgodziłabym się, że prawacy vege nie są. Mam w rodzinie kilkoro takich i wyśmiewają się z wegan, bo "kogo obchodzi cierpienie zwierząt i warunki, w jakich żyją?". Poza tym wejście przykład wspaniałego ministra Szyszko. Co go obchodzą tysiące wyciętych drzew? On sobie spokojnie idzie mordować setki bażantów.

Gość gość
Jesli bycie eko a takze wege jest kojarzone z lewactwem, to tylko plus dla lewakow. To przede wszystkim swiadczy o rozsądnym mysleniu. Zatruwacie ziemie - jak wzrasta zachorowalnoisc na raka, na choroby cywilizacyjne ! A tym matolom, ktorzy nie widza jak droga i fatalna dla srodowiska jest produkcja miesa, polecam latwo dostepne lektury na ten temat.

Gość gość
To już robi się chore. Łączenie upodobań żywieniowych z poglądami politycznymi. Co ma piernik do wiatraka?.

Gość gość
A mnie się wydaje, że jednak trochę ma. Czy znasz fana pisu, który byłby weganinem? Moim zdaniem weganie sa bardziej tolerancyjni i otwarci, a to raczej nie jest cecha prawicowo-konserwatywnych środowisk.