Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak to jest ze lamagi i nieuki majawysokie mniemanie osobie,a te madre kompleksy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Ilez ja tazy bylam swiadkiem...nawet ladna dziewczyna, madra, po studiach a jaka zakompleksiona..a ile tu takich tematow na kafe... Natomiast znam mnostwo tlukow, tepaczek, prostaczek ktore nie wiedza co to sa kompleksy... Ktos mi wytlumaczy o co chodzi, ze wartosciowe osoby tak czesto maja do siebie tyle jakichs "ale"?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie wiem ale te偶 to zauwa偶y艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie, coraz czesciej to obserwuje, idioci sie panosz膮 i uwazaja za bog贸w a m膮drzy ludzie odpuszczaja ....przeraza mnie to, jak rowniez to ze ci "niby" wyksztalceni np mianujacy sie dr s膮 tepi do granic mozliwosci, nie wiem jak to sie stalo ze zostali doktorami, nie maja wiedzy i kompetencji do niczego....masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem sk膮d taki wniosek autorko. Ja mam w swoim otoczeniu kobiety wykszta艂cone, inteligentne, kt贸re s膮 pewne siebie, nie maj膮 kompleks贸w, znaj膮 swoj膮 warto艣膰, potrafi膮 walczy膰 o swoje i nie chowaj膮 si臋 do k膮ta. Ja te偶 jestem osob膮 pewn膮 siebie, id膮c膮 z podniesion膮 g艂ow膮, kompleks贸w nie mam, bo wiem ile jestem warta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie ci m膮drzejsi maj膮 wi臋cej samo艣wiadomo艣ci. Mo偶liwe, 偶e widzieli wi臋cej 艣wiata i wi臋cej m膮drych/bardziej zdolnych ni偶 oni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak uczy nas system! system socjali, system pochwalania lserstwa i dziecior贸bstwa, bo biedny nieuk = dobry, a zamo偶niejszy wykszta艂cony = z艂y. Zobaczcie co si臋 tutaj nieraz dzieje. Wyzywane s膮 kobiety, kt贸re maja ambicje, kt贸re szarpa艂y si臋 z dzieciakiem na studiach, kt贸re szybko wr贸ci艂y do pracy/na uczelni臋 albo od艂o偶y艂y macierzy艅stwo na po studiach, a wielbi si臋 bezrobotne m艂odociane, niewykszta艂cone wpadkowiczki, no a jak ju偶 siedzisz na kasie to jeste艣 p贸艂bogiem, bo kasjerka to jest super i trzeba j膮 szanowa膰. Nie wolno si臋 wy艣miewa膰 z niej. Do ob艣miewania na kafe to s膮 durne piel臋gniarki, karierowiczki lekarki, przem膮drza艂e nauczycielki albo szmaty z biur.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do osoby ktora pisze ze ma same wyksztalcone i pewne siebie kolezanki. Alez ja nie twierdze, ze tak nie moze byc, owszem, moze. Sama znam mnostwo takich osob. Ale rownie wiele znam osob kotre nie powinny miec kompleksow ale je maja. I to takie po uszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 z 15.50 bez przesady, tu s膮 ob艣miewane i karierowiczki i kasjerki, kafeteria nikogo nie oszcz臋dza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:50 Ja zauwazylam ze raczej smieja sie z takich wlasnie fizycznych zawodow, ale z nauczycieli tez. Teraz na kafe kariera w korpo jest w cenie. Ja niestety albo stety, do korpo isc nie zamierzam bo to totalnie nie moj klimat, choc widzialam oferty dla jezykowcow. A z zawodu jestem wlasnie nauczycielem jezyka obcego. Nie chce i nie pojde, ale juz sie dowiedzialam na kafe co to oznacza. Same minusy. Moj maz pracuje w korporacji i robi wszystko by jak najszybciej stamtad zwiac, podobnie jego znajomi. A tutaj na kafe sie zachwala te robote.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kafeteria to surowy, lecz sprawiedliwy s臋dzia :) sprawiedliwie wszystkich wtr膮ci do lochu i spok贸j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem kto tu korpo zachwala, ja widzia艂am g艂贸wnie wpisy o szczurach i niewolnictwie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz na kafe kariera w korpo jest w cenie. xxx mylisz si臋, jaki艣 czas temu by艂 tu wysyp pojazdu na korpo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:51 a ja jakim tle maj膮 ci ludzie kompleksy? Mo偶na by膰 super wyksztalconym a mie膰 kompleksy z powodu figury. Albo mo偶e s膮 po prostu niesmiali a ty uwa偶asz 偶e maj膮 kompleksy. Poza tym skoro piszesz znasz takich i takich (czytaj inteligentnych z kompleksami i bez) to nie znaczy 偶e wszyscy wykszta艂ceni i inteligentni maj膮 kompleksy a z tematu mo偶na wnioskowa膰 偶e wszyscy. Ludzie maj膮 r贸偶ne charaktery i r贸偶ne prze偶ycia i do艣wiadczenia i to nas kszta艂tuje r贸wniez.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:54 m膮偶 w banku pracuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Scio me nihil scire.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16:00 w banku>? nieee...a skad ten pomysl?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pro艣ci ludzie maj膮 艂atwiej w 偶yciu......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo ci najm膮drzejsi ludzie maj膮 dystans do siebie.

Udost臋pnij ten post