Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tej awanturze o Tuska jednak Kaczyński ma rację, Tusk to zły przewodniczący

Polecane posty

Gość gość

tzn może nie zły ale nijaki, ot jest bo jest, usmiecha sie, lubią go, jak to powiedzieli w tv jest taką ''maskotką'' w Brukseli, co Merkel powie to on robi i mowi... z drugiej strony za pozno wysunęli kandydature Wolskiego, w ostatniej chwili i ta awantura na pare dni przed, nic dziwnego ze sie z nas smieją Szydło aż się dusiła jak mówila do kamer, tchu jej brakło, szkoda mi tej kobiety że musi wykonywać polecenia

Gość gość
Nawet Orban wypiął się na prezesa.

Gość gość
Wali mnie co mówi kaczka. Dla mnie tusk to marionetka i na pewno nie polska.

Gość gość
Orban ma swoje zdanie i robi to co uważa za słuszne dla dobra Węgier ( w przeciwieństwie do zapatrzonych w Merkel polskich polityków)

Gość gość
Nuuuudzisz pisiorze.

Gość gość
Ale bezcenne bylo poklepywanie się po plecach ryzego finka z resztą unijnej zydokracji i radość schetyny na 3 dzień, to chyba najszczęśliwszy polityk :-)

Gość gość
Wybór Tuska to zemsta Merkelowej za brak poparcia ze strony PIS i Szydło.

Gość gość
Hahahaha jasne, jestes lepszym ekspertem niz przywodcy 27 krajów, ktorym na ogól Polska gospodarczo do piet nie siega. I wszystkie te kraje boja sie Merkel. Popukaj sie w głowę. Kompromitacja Kaczora, jakiej swiat nie widzial.

Gość gość
Poiwedzili w tv? czytaj w k***izji? a co mieli powiedziec ? :):)

Gość gość
Tiaa, strasznie się Francja, Austria , Włochy , UK i cała reszta boi Merkelowej. No i oczywiscie Europa się składa z samych Żydow a Jezus był Polakiem. Nie kompromitujcie się już, pisiory, bo tylko pusty śmiech.

Gość gość
Niemcy przegrały obie wojny światowe a teraz są najsilniejszym państwem w Europie, najbogatszym z najwyższym PKB na mieszkańca i rządzą w Europie, reszta ma g\ó\w\n\o\ do powiedzenia :)

Gość gość
Orban wybral smiecia tuska bo wolal go od socjalisty z zachodu a ten wystawiony przez rzad i tak nie mialby szans. Ale i tak widac ze unia europejska to nic innego jak nowa rzesza niemiecka a niemcy nazistowskie po raz kolejny. Narod niemiecki jest oklamywany przez swoich rzadzacych i niesluchany.

Gość gość
Tusk to niemiec i niemiecki polityk!

Gość gość
Pierwsza partia Tuska KLD była finansowana przez niemiecką partię CDU sprawdźcie z jakiej partii jest Merkel

Gość gość
Ja tam nie mam zamiaru pisać: kto finansował S i kto Polskę już dawno, za tą kasę "kupił".