Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaftann

Z eks tak, ze mną nie

Polecane posty

Gość kaftann

Ostatnio poznałem znajomego eks mojej dziewczyny i podśmiechują z mojej dziewczyny, że 'dwu-rurka'. Generlanie uprawiała z eks seks analny. A ze mną już nie chce. Nawet jak zapytałem o to. To powiedziała, że nie, że nigdy tego nie robiła i nie chce. Czy to jest fair? Info jest sprawdzone.

Gość gość
może masz za dużą kiełbase i laska boi się, że jej tyłek rozerwiesz :D ty dzikusie :D

Gość kaftann
generalnie z tego co z nimi porozmawiałem, to moja dziewczyna na bardzo dużo swoim eks pozwalała, a ze mną w łóżku jest taka statyczna. Co ona chce przez to osiągnać? Czy ktoś mi może wytłumaczyć jej zachowanie?

Gość gość
Pewnie cie wkrecaja , a ty lykasz jak pelikan :D

Gość gość
znaczy ze jej nie pociagasz i robisz za frajera ktory finansuje ja a ona tymczasem szuka lepszego bolca na boku. ultimatum anal albo won. co pouzywasz to twoje a ze rzuci to 100% bo jak w lozku sie nie uklada to reszta tez nie. tylko gacha znajdzie i fiuu ucieczka. masz porownanie co z ex a co z toba robi.

Gość gość
Człowieku, a skąd wiesz, że jej były mówi prawdę?

Gość gość
widzisz jak broni jedna z druga? baba z baba zawsze przeciw chlopowi. a czemu ex mialby klamac? nie ma w tym interesu a ona ma bo sa $ z tego

Gość gość
Po pierwsze skad wiesz , ze " baba z baba" ? :D Po drugie jesli go rzucila to nie licz na to ze bedzie o niej dobrze mowic . Moze byc zazdrosny , chciec mu " dokopac " w ten sposob lub zemscic sie na niej . Moze chce popsuc ich zwiazek ? Itd . powodow moze byc duzo ...

Gość gość
baba z baba zawsze przeciw chlopowi ale nie zawsze przeciw każdemu chłopu