Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny, kierowane do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Miałem już za sobą 3 dziewczyny i żadna nie chciała seksu analnego. Czemu? Boli to kobiety? Niema z tego żadnej przyjemności? Czy może chodzi o higienę?

Gość gość
Miałeś pecha, żadna jeszcze nie odkryła co niesie ze sobą seks analny, lub też miały już jakieś doświadczenia niekoniecznie udane.

Gość gość
rozumiem, że ty regularnie dajesz d... i wiesz, że to jest przyjemne i dlatego oczekujesz, że kobiety też będą ci dawać?

Gość ka  ma
A Ty autorze dlaczego tak bardzo chcesz?

Gość gość
Kobieta musi dojrzeć do seksu analnego. Mnie długi czas nie kręcił. Aż przyszedl czas, że zapragnęłam spróbować. Kiedy byłam młodsza ta forma seksu bolała. Myślę, że z braku doświadczenia i świadomości jak powinien wyglądać.

Gość gość
By seks analny był przyjemny powinno się do niego przygotować. Ja robię lewatywę i partner musi być delikatny nim się całkowicie wyluzuję. Trudniej jest kochać się w obie dziurki bo muszą być oboje delikatni nim zacznę dochodzić do orgazmu. Ale podczas orgazmu jest nagroda bo jest on dużo lepszy i przyjemniejszy zwlaszcza w obie dziurki. Raz podczas wymiany chłopaków brał mnie analnie jeden ale dość brutalnie i czułam tylko ból chciałam by jak najszybciej miał wtrysk. Wiec analek jest nie dla wszystkich tylko delikatnych nawet mogą mieć dużego wtedy wchodzi do końca gdy jestem mocno podnieca i zaczynam jeczeć z rozkoszy. Higiena intymna to podstawa.