Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem pewna że moja kuzynka jest gwałcona i zmuszana do seksu przez męża

Polecane posty

Gość gość

ma dopiero 32 lat a juz 4 dzieci i znowu jest w ciązy !!! ciotka unika tematu, zaraz zmienia temat, raz tylko po 2 kieliszkach powiedziala mamie , ze szkoda gadac, ze ona juz nie ma sily do tego, z e dziewucha zmarnowała sobie życie, ze juz za pozno, jedno dziecko niepelnosprawne ona sama wyglada tragicznie, nie skonczyla studiów, wazy chyba ze 100 kg, boże na policje zadzwonie to mnie wysmieją albo pojadą i tam ten facet sie wyprze wszystkiego

Gość gość
O tabletkach nie słyszała

Gość gość
Moze chce miec tyle dzieci o tym nie pomyslalas?

Gość gość
nie chce ciotka mowila ze ona ma juz dość tego wszystkiego i urwała temat jej maz kiedys pracowal w dobrej firmie, teraz wiejski pijaczyna zadaje się z wiejskim dziadostwem, dorabia tylko na czarno i zyją z zasiłków

Gość gość
dobre, kuzynka nic nie mowi, jej matka nic nie mowi a ty jestes pewna i oskarzasz jej meza o powazne przestepstwo. Za materac robilas czy masz dar wrozenia z fusow? Nie wtracaj sie miedzy wodke a zakaske bo tylko teraz brakuje twojej kuzynce chodzenia po komisariatach czy opiekach spolecznych i tlumaczenia sie. Jak chcesz pomoc a nie szukasz taniej sensacji i rozrywki to zaoferuj chocby ze raz na tydzien zamiesz sie dziecmi zeby mogla odpoczac.

Gość gość
ja mam 34 lata i piątkę dzieci mąż nigdy mnie nie zgwałcił :-)

Gość gość
no ale dlaczego się nie zabezpieczy? Czy to jest jakiś schemat? Znam podobny przypadek i też ją facet lał i przymuszał do seksu a ona rodziła kolejne dzieci zamiast przynajmniej iść do gina na nfz i kupic najtańsze pigułki :o O co chodzi? i nie jakaś idiotka zacofana, bo prawko miała i nawet pracowała.

Gość gość
jak cie tak to ciekawi to sie jej zapytaj, wscibska babo. moze ci jeszcze powie jak czesto i w jakich pozycjach to robni?

Gość gość
Kobieta dbaj o właśną piz.ę a nie o innej

Gość gość
Każde dziecko to 500+

Gość gość
Moja bratowa to dopiero patola. Ma 28 lat i piatke dzieci. Mowi ze nie bedzie mezowi bronila jak mu sie chce. I tak dziecko za dzieckiem laduja. A te dzieci sa takie biedne tak szybko odstawiane od matki bo juz nastepne sie urodzilo.

Gość gość
Tzn mialo byc szwagierka.

Gość wueff
moja ciotka miala podobna sytuacje, maz przylazil piany po robocie i ja zmuszal do seksu chce czy nie chce. ZABRONIL jej zazywania tabletek, bo to by moglo jej ulatwic zdrady, o ktore ja stale podejrzewal, bo byl chorobliwie zazdrosny z powodu strasznych kompleksow wyniesionych z dziecinstwa. ciotka wygladala jak zaniedbana locha, po tylu porodach, pracy zawodowej i ogolnym zyciowym stryraniu. on ja tez bil, bil dzieci, nie raz i nie dwa matka z dziecmi siedziala na klatce, bo w domu maz furiat latal z nozem. ciotka byla u psychologa, psychology powiedzial, albo bedzie sie pani z tym meczyc do konca zycia, albo trzeba wziac rozwod. ona oczywiscie rozwodu by sie bala, bo ten dziad dopiero by ja pewnie zabil. dlaczego nie bylo w tym wszystkim interwencji policji to juz nie wiem, bylam wtedy dzieckiem, to byly lata 70te, 80te, wiec policji jeszcze nie bylo:P

Gość wueff
a co gorsze, oni nie byli nawet z tzw. patologii, tylko ladna rodzina schludnie ubrana, co niedziela do kosciola, dzieci mialy dobre wyniki w nauce, pokonczyly studia, ale psychiki maja dosc nadwerezone... aha, no i wujas ciotkce w dniu slubu dal w twarz, jak tanczyla z kims innym, oraz od razu zabronil jej makijazu. tak, istnieja kobiety, co daja sie tak traktowac. to bylo co prawdo 30-40 lat temu, ale teraz widac tez bywa:o

Gość gość
wueff dziś no w latach 70-tych to raczej pigułek anty nie było :o ale chyba krążki już były dostępne, przecież facet by się nie dowiedział, bo skąd? Właśnie ta moja znajoma też nie bierze tabletek, bo mąż jej zabrania ale sorka skąd będzie wiedział, że bierze? Dziwne to jest to musi być jakaś psychoza już u tych kobiet :( Są tak zastraszone, że logicznie nie myślą

Gość wueff
pigulki byly juz w latach 60, 70, moja mama brala. facet by sie niby nie dowiedzial, ale mozeby znalazl, moze by sie dowiedzial od lekarza, cholera wie. ciotka sie po prostu bala, a jednoczesnie to taka prosta babka nie bardzo znajaca sie na nowocesnosci chyba. pod koniec to chyba juz brala te pigulki, bo po czwartym dziecku byla 10-letnia przerwa przed dwojgiem kolejnych.

Gość wueff
dokladnie, te kobiety sa tak zastraszone i wbite w destruktywnie niska samoocene oraz poczucie obezwladniajacej bezradnosc, ze po prostu ida za ciosem, biora co zycie przyniesie, nie maja w ogole poczucia kontroli nad wlasnym zyciem:(

Gość gość
brokeninside87 co tam u ciebie specko od nieodwracalnej wazektomii :D

Gość gość
no nic dzięki za wsparcie, szczególnie wueff w poniedziałek idę na policję, jeszcze kuzynka będzie mi wdzięczna. dziećmi może zaopiekuje się jakaś rodzina adopcyjna, będą miały normalny dom, bez ojca gwałciciela i sponiewieranej matki.

Gość gość
Ja nie rozumiem tego, aby w tych czasach kobieta dała sobą pomiatać facetowi, żeby dała się bić, gwałcić, albo żeby pozwalała, aby dzieci bił. Kiedyś były inne czasy, ale teraz? Po pierwszym uderzeniu należy gnoja wyrzucić za drzwi, sprawa o rozwód z jego winy i alimenty na żonę i dzieci. Jak baba pozwala siebie krzywdzić, to niech cierpi, tylko dzieci szkoda. Ja bym takiego skur...a udusiła poduszką albo otruła i zakopała w ogródku.

Gość gość
broken, ty sie w sprawach spychiatrycznych lepiej nie wypowiadaj, bo tylko przykuwasz do siebie uwage w tej kwestii:D

Gość gość
Jeżeli kuzynka nie zezna ,że ją przymusza..to policja nic nie zrobi. Znasz się chociaż trochę na prawie??? Bo z tego co piszesz raczej nie :/

Gość wueff
18:46>> dokladnie, ciezko takie cos w ogole zrozumiec, ale niestety to sa zlozone sytuacje. jak np. kobieta ma gromadke dzieci, zadnych wlasnych srodkow do zycia, zadnych przyjaciol, ktorzy udziela wsparcia, chocby psychicznego, to taka kobieta boi sie wystapic o rozwod, bo juz na starcie obawia sie, ze to wszystko jej nie wyjdzie, ze maz sie na niej zemsci, rodzina odwroci i nie bedzie miala z czego zyc. alimenty sad moze orzec, ale jak maz niezaradny finansowo, to nawet na te alimenty nie zarobi. takie niestety sa idiotyczne realia, szczegolnie w glowach tych kobiet. dlatego trzeba piac, by przemoc domowa miala gdzie byc zglaszana, a te kobiety i dzieci mialy pomoc z urzedu.

Gość gość
co ma pięćset plus do pięciorga moich dzieci w momencie kiedy najmłodsze ma 4 lata ?????

Gość brokeninside87
cały ten koncept przemocy domowej w sytuacji liberalnej, gdy kobieta zgodziła sie na ślub, jest wg mnie durnym wymysłem dającym zielone światło zboczonym urzędnikom i szmatom pokroju autorki odkąd to ofiara przemocy nie wie, że jest ofiarą przemocy? do psychiatryka z nią w takim razie, bo jakaś zj****a

Gość gość
dziecko, przestan sie miotac bo jestes smieszna brokeninside:D

Gość gość
Jak mąż niezaradny finansowo, to alimenty są z funduszu. Teraz 500 +. Taka kobieta mając 4 dzieci ma 2 tys z 500+, oraz rodzinne ok. 450 zł i alimenty z funduszu, wyjdzie ponad 3 tys spokojnie, a jeszcze są inne zasiłki celowe, okresowe itd, także spokojnie da sobie radę. Poza tym trzeba odejść od razu od faceta przemocowca, a nie klepnąć z nim kilkoro dzieci i latami pozwalać na przemoc... Co kiedyś był anioł, a nagle jak jest czwórka dzieci to drań? Nie sądzę.