Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham już tak długo że już nic nie czuję

Polecane posty

Gość gość

oprócz kompletnej pustki która ciągnie mnie w dół szepcząc 'on nigdy ciebie nie kochał i nikt nigdy cię nie pokocha, a życie nie ma sensu więc lepiej zakończ to tu i teraz'

Gość gość
To czemu tego nie zakonczysz? Zadowala Cie związek w którym Ty kochasz a on nie?

Gość gość
Dokładnie. To jest właśnie ten przełomowy dzień, w którym powinnaś zacząć zapominać, jeżeli nie możecie z jakiegoś powodu być ze sobą. Przestajesz czuć, więc się ciesz. Już niedługo uwolnisz się od niego całkowicie i znajdziesz nową miłość :) Powodzenia :)

Gość gość
He

Gość gość
Chodziło mi o te że już tak długo nieszczęśliwie kocham iż mam już dość, stałam się pusta i mam depresję. Co w tym pozytywnego?

Gość gość
Bardzo wiele w tym pozytywnego. Jesteś człowiekiem, który umie kochać bezwarunkowo i bezgranicznie. Jesteś szczęśliwym człowiekiem.

Gość gość
Nie ma sensu tkwić w związku, jeśli nie kochasz drugiej osoby. Ranisz nie tylko siebie ale także tą drugą osobę.

Gość gość
Szczęśliwy ten kto umie kochać naprawdę i nieważne jest czy miłością odwzajemnioną. Bo tylko ten daje miłość nieodwzajemnioną co nie umie kochać. Jest nieszczęśliwym człowiekiem, bo w okół zadaje tylko ból i brak szacunku do drugiego człowieka. Taki człowiek ma radość z czyjegoś cierpienia, jak komuś ubliży, zniszczy.

Gość gość
Kochasz i tym się raduj, a czy we właściwej osobie ulokowałaś swoje uczucia to musisz to Ty ocenić, czy ta osoba zasługuje na Twoją miłość.

Gość HusariaChrystusa
Nie ma to jak być maszyną i gadać rzeczy nie mające żadnego punktu odniesienia do żadnej osoby, gadać rzeczy, które mają przestraszyć/lub inne rzeczy czynić. "Kogoż miałbym się lękać". A zło uaktywnia się wtedy kiedy najbliższa droga do Boga. Ja się nie boję. Pytanie tylko po co to robita. Przecież i tak zło przegrywa. Żadne straszki nocne, chichoty, widzenie postaci mnie nie przerazi bo mam pomoc z NIEbios, jak każdy, który lgnie jak zagubiona owieczka,szybciutko do owczarni. Teraz mnie zmotywowało do bycia lepszym człowiekiem, na tyle ile teraz potrafię. Ona będzie tak samo działała, Bóg nie da nas skrzywdzić.

Gość gość
Może ten ktoś nie umie kochać, ale jest dobrym człowiekiem.

Gość gość
Może jakaś wizyta u psychologa skoro takie wizje ci towarzyszą?

Gość gość
15:54 taaa człowiek w depresji rzeczywiście jest szczęśliwym człowiekiem :O

Gość gość
Kto zaufał Bogu ten nie zna lęków.

Gość gość
Czym dla Ciebie jest depresja? Rozpoznaj ją z czego ona się bierze? Z miłości nikt nie nabył się depresji.

Gość HusariaChrystusa
Rozłam miłości się do mnie wkradł bo troszkę uciekałem od cierpienia,dlatego dla mojego dobra wyrównanie. Troszkę się do tego przyczyniliście bo gdy zauważyłem, że jestem śledzony przez was, gdy nie wiedziałem, co wypisywaliście w jej kierunku i gdy nie mogłem się zalogować na założone przez was fejk konto, spanikowałem bardziej niż tego by nie było.

Gość gość
HusariaChrystusa nie rozumiem o czym piszesz. Nie znam Cię i Twoich problemów. I chyba nie jesteś autorem tematu.

Gość gość
Tu autorka i nie jestem husarią.

Gość HusariaChrystusa
To, co to przeczyta doskonale wie o co chodzi. Nieważne. Się nie przestraszę, ponieważ zdjęcia i dziwne rzeczy dzieją się tylko na smartfonach tak nagminnie, smartfony to komputery a pcety są oparte na bios. NieBiosa - pc oparte na bios czyli zło. Więc to nic dziwnego, że zło chce mnie zniechęcić do miłowania i miłości. Ona idzie razem ze mną do zbawienia.

Gość gość
Autorko rozmawiałam z Tobą. Zakończyłam na tym byś rozpoznała z czego bierze się u Ciebie depresja. Czy wiesz ?

Gość HusariaChrystusa
Ona jest bardzo Błogosławiona. Wierzę, że ona także mnie bardzo Błogosławi. Wierzę, że Bóg dał nam Jego Błogosławieństwo. A Jego miłosierdzie trwa na wieki.