Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny poleccie cos na wypadajace wlosy

Polecane posty

Gość gość

witam, 5 miesiecy temu urodzilam synka i od jakichs 6 tygodni strasznie wypadaja mi wlosy. leca wrecz garsciami, martwie sie tym bardziej ze zawsze mialam bardzo cienkie i rzadkie wlosy i boje sie ze wkoncu wylysieje. teraz karmie juz tylko mm wiec moglabym cos na to lykac tylko nie wiem co kupic. poleccie mi jakies dobre witaminy czy cos skutecznego i w miare przyzwoitej cenie

Gość gość
Idź do lekarza ale możliwe że to choroba łysienia plackowatego czyli inaczej wypadają włosy ze stresu. Wiem bo sama mam ale nie mówię że napewno to tylko żebyś wiedziała na przyszłość

Gość gość
To normalna reakcja po ciazy. Poczekaj jeszcze z miesiac i wszystko wroci do normy.Ja urodzilam 2 dzieci i 4 miesiace po kazdym porodzie wlosy zaczynaly wypadac u mnie to trwalo ok 2 miesiecy i samo przechodzilo.Spokojnie nie wylysiejesz

Gość gość
Moja ciotka kupowała jakas nafte do włosów w aptece mówiła ze pomogło.

Gość gość
Mi wypadaly a jak czesalam to,az strzelaly nic nie lykalam przeszlo samo

Gość gość
To jest normalna reakcja na zmiany hormonalne w ciazy i po niej. Niczym tego nie zatrzymasz ani nie zmienisz.

Gość gość
Ja urodzilam 3msc temu biore kwas foliowy biotyne i wit d3 i nie wypadaja:) ale nie chwale dnia...

Gość gość
Szampon kerastasse taki biały do włosów wypadajacych. Kosztuje z 90 PLN ale wart jest kazde pieniadze. Uratowal mnie z 3 razy kiedy włosy leciały garsciami w tym po porodzie. Pół butelki i po kłopocie. Mąż używał takiego w czarnej butelce dla mężczyzn kerastassa, włosy mu przestały wypadac i szybko wyrosły nowe .

Gość gość
To ja od kerastassa. Do tego tabletki anacaps ducray , też super dzialaja.

Gość gość
Colway 'total for woman' w saszetkach i Minerały Schindele's. O tych minerałach to sobie w ogóle poczytaj skąd się wzięły i skąd wzięły się na rynku, bo to jest ciekawa historia też :) Mnie nic nie pomoglo tylko wlaśnie ten preparat z Colway i minerały

Gość gość
Cynk, cynk i jeszcze raz cynk. W 90% przypadków wystrczy 2-3 tyg suplementacji yp cynkiem żeby włosy przestały wypadać i przy okazji się wzmocniły.

Gość gość
bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi. teroszke sie uspokoiłam ze to normalna reakcja i ze nie jestem jedyna. chyba jednak kupie cos w aptece zeby chociaz troszke to powstrzymac bo wlosy byly zawsze moim kompleksem a teraz to juz calkiem. dziekuje za podpowiedzi

Gość gość
a nie lepiej pytać u źródła czyli w aptece? osoby w tym kierunku wykształconej? przecież logiczne, ze tutaj na kafe jednej pomogło co innego niz innej, a fachowiec widząc cie lepiej ci dobierze kurację niż osoby z neta :/

Gość weronikaGa
jest taki sklep organicznewlosy.pl z kosmetykami do włosów które mają naturalne i działające składy. tam jest też na wypadanie i jest świetny plus picie skrzypu pomaga

Gość gość
Też polecam Ducray, super skuteczne są ich produkty na wypadanie włosów: szampon, płyn do wcierania, tabletki czy ampułki. 3 - 4 tygodnie regularnego stosowania i poprawa jest widoczna. Szczerze polecam.

Gość gość
Sprzedam tanio Alpicort E. NOWY, nieotwierany. Zużyłam jedno opakowanie, kuracja wcześniej dobiegła końca, a byłam zaopatrzona w dwa opakowania. Jedno całe zostało. Zapłaciłam za niego w aptece 70zł, sprzedam za 40zł. Proszę pisać pod adres Lotos-79@wp.pl

Gość gość
Polecam biotebal u mnie po 2 opakowaniach było już widać zdecydowana poprawę .Wzięłam w sumie trzy opakowania i od dwóch lat mam spokoj

Gość gość
Biotebal - bardzo mi pomaga. Włosy rosną b.szybko i mam pełno nowych włosów. Efekty +/- po 1 miesiącu.

Gość gość
cynk - najlepiej na recepte ("Zincas forte")