Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny okres.

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj dostałam okres, dzień wcześniej niż zwykle. Na noc miałam założoną wkładkę, kiedy rano udałam się to toalety w wiadomych celach, zauważyłam krew, więc przykleiłam podpaskę, zabrałam też kilka ze sobą na wyjście. Jak się okazało, niepotrzebnie, bo w dzień krawienia nie było. Brzuch także mnie nie bolał, nie było mi niedobrze. Tak jakby miesiączka miała miejsce jedynie w nocy. Czy to normalne? Nie ma się czym przejmować, jest to zupełnie naturalne? Dodam, bo to chyba ważne, że okres dostałam na tyle niedawno, że ma prawo być jeszcze nieregularny.

Gość gość
Tak, to całkowicie normalne i naturalne. 99% młodych kobiet tak ma.

Gość gość
Skoro zaczęłaś miesiączkować od niedawna to musisz wiedziec że twój organizm zanim zacznie funkcjonować normalnie sam musi nadążyć za zmianami w dotychczasowym funkcjonowaniu ,tak więc minie jeszcze troszkę czasu,w tym wieku musisz bacznie obserwować zmiany zachodzące przed zbliżającą się miesiączką aby uniknąć niepotrzebnych niespodzianek. Bądż przygotowana że krwawienie może nastąpić w każdym momencie. Jeśli masz jakieś pytania to proszę pytaj.