Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otwieramy szampany kolejna polska locha w uk zarąbana przez ciapaka

Polecane posty

Gość gość
A gdzie dopisek że to 20letnie dziewcze było juz samotną mamusią i wyjechało do uk ze swojej miejscowosci z opinią niezłej ruhawicy?

Gość gość
gość dziś A gdzie dopisek że to 20letnie dziewcze było juz samotną mamusią i wyjechało do uk ze swojej miejscowosci z opinią niezłej ruhawicy? x na kobiecym forum to nie istotne, wązne jest to że kopnela go w d**e, takiego słynnego z "temperamentu" kochanka arabskiego (pewnie myslała że jak przystojny to dobrze ruha:-D

Gość gość
patrze na takie kurfiątko to mi wcale nie żal, przynajmniej arab nie mięczak i rogów nie dał sobie przyprawić, czego o polakach powiedzieć się nie da bo tu każdy szwagrem każdego a pisda wiadomo nie mydło i nie wymydli sie

Gość gość
wygrał Tusk, wygrała UE mam nadzieje , że wnet i PO wygra i dziesiątki tysięcy takich nie dających sobie przyprawiać rogów do polski przybędzie i nauczy kultury polki. i polakow tez.

Gość Awni al Dawzwood
jakoś mi jej nie żal, zwłaszcza po przeczytaniu tego stronniczego materiału :D

Gość gość
czekam kiedy Uchodżcy tu przybędą i będą pastuchom polskim łby ucinać i srać do tułowia. polaczki biedne , zadłużone nawet nie wiedzą , że to zaszczyt dla innowiercy .

Gość gość
nie był arabem, ale był islamistą ty zakuta lewacka pało !

Gość gość
Rescator555 dziś x nie dajesz mi wyjśc z tego forum :-D kliknąlem na ten temat i znowu ty, jak zwykle niedoinformowany :-D imigrant pochodzi z Kosowa a kto tam mieszka? Albanczycy. Ajaką mają religie Albańczycy? Islam. Z geografii pała (arabska):-D tak jak z ekonomii

Gość gość
I znowu zrobiłeś z siebie idiote Re-SCAT-orku i dales doopy.No ale ty uwielbiasz sie wypinać ,prawda?

Gość gość
Temat zalozyl polski knur.

Gość gość
Japa lewacy

Gość gość
Ona wyglada jak typowa prostytuta i obciagara Z ryja widać ze łatwe i puszczalskie