Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko sie zle czuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

1 raz z tym sie spotykam. Corka ma 8 lat.Zrobiło jej sie słabo, zrobiła sie blada jak sciana.Ciemno przed oczami.I boli ja brzuch.Co to moze byc? Narazie polozyla sie i odpoczywa.

Gość gość
i jeszcze zle widzi

Gość gość
koniecznie lekarz! wyglada na tlo neurologiczne albo powazne zatrucie.

Gość gość
Rzeczywiście dziwny objaw,nie pomogę bo nigdy też się z takim czymś nie spotkałam może przeanalizuj co dzisiaj jadła

Gość gość
dzis na sniadanie jadla nalesniki. zmierzylam temp. jest ok.Dzis obudzila sie o 6 rano.Moze ze zmeczenia.A jeszcze kupilam wczoraj zapach do kontaktu.Podlaczony jest w przedpokoju.Zapach jest dosc intensywny.Moze to od tego. polozyla sie i usypia.

Poobserwuj, jeżeli nie będzie lepiej to przejedz się do szpitala a jeżeli to jednorazowo to może być trudno ustalić przyczynę.

Gość gość
dodam ze córka była u kolezanki.Jechały samochoden. Nie dlugo bo maks 1km do sklepu.I wtedy córka zle sie poczuła.Bo ma chorobe lokomocyjna.Ale nie raz z kolezanka jezdzila i nigdy nic nie było

Gość gość
usneła.

Gość gość
Ja miałam dokładnie tak samo, byłam wczoraj z mężem u moich rodziców gdy wracaliśmy samochodem na chwilę spojrzałam w telefon Bo odczytałam wiadomość i wtedy zrobiło mi się niedobrze rozbolał mnie brzuch i głowa ,źle się czułam przez następne kilka godzin. dopiero później mi przeszło, to może być choroba lokomocyjna albo ten zapach .może daj go do łazienki z przedpokoju albo zmniejsz intensywność na 1.

Gość gość
Jak się córka czuje? Lepiej już?

Gość gość
Miałam kiedyś podobnie. Następnego dnia czyłam się już normalnie, nic mi nie dolegało a lekarz stwierdził, że to był jakiś wirys, grypa brzuszna. Ja wstałam z łóżka z rana i brzuch mnie bolał, drętwiał mi, poszłam do toalety a jak wychodziłam to już źle widziałam , szłam trzymając się ścian.

Gość gość
tak juz wszystko dobrze.Pospala w dzien z 1,5 h.