Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY CO MI JEST :(

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem mlodym czlowiekiem, studiuje pracuje. od jakiegos czasu moje zycie sie wali i nic mi nie wychodzi. dobra do sedna z moim problemem, boje sie ludzi, boje sie wychodzic z domu najchetniej siedzialbym w czterech scianach, wyjscie do sklepu potrafie planowac caly dzien, kontakty z innymi to katorga najchetniej bym uciekl jak najszybciej nie zamieniajac zadnego slowa, w niektorych momentach jestem agresywny dla niektorych to pewnie irracjonalne, w domu mam wiecznie do wszystkich pretensje tylko nie do siebie, od 2 lat siedze ciagle w domu wychodze tylko w ostatecznosci tj do pracy i na uczelnie czasami do sklepu, stracilem wszystkich bliskich znajomych przez moj stan i sytuacje ktore z tego wynikly. probowalem czytac na ten temat i probowalem wszystkiego - mam troche z dda troche z nerwicy troche z depresji nawet zastanawialem sie na schizofrenia, ale nie mam zadnych omamow i mam kontakt z rzeczywistoscia, nie wiem co mam robic umawialem sie juz do psychologa al konczylo sie na jednej wizycie czy moglby mi ktos powiedziec co mi jest. dodam ze najwiecej z mojego zachowania podchodzi pod DDA, ale mam tez inne ktore nie wliczaja sie do tego.dzisiaj caly dzien planowalem wyjsc z rodzina do sklepu, a na koniec jakis humorek mi sie wlaczyl i nigdzie nie poszlismy bo lek byls silniejszy odemnie. kiedy mowie rodzinie ze jestem jakis chory psychicznie to bagatelizuja i mowia zebym wzial sie w garsc.

Gość gość
Nic ci nie jest. Jesteś poprostu nerwowy i kontakt z innymi ludźmi łatwo cię stresuje. Dam ci dobrą radę: gdy musisz kontaktować się z innymi ludźmi, rozmawiaj z nimi tak mało jak to tylko możliwe. Jeżeli nie musisz im odpowiadać, to nie odpowiadaj wcale. Ignoruj ich.

Gość gość
@up trolom juz podziekujemy. do autora: skonsultuj sie z psychologiem po prostu - na pewno on ci powie co Ci jst i co dalej z tym robic. pozdrawiam

Gość gość
do 19:00 chyba jest cos z toba nie tak czlowieku skoro dajesz takie dobre rady tobie tez przydalaby sie pomoc psychologa. Twoj stan moze swiadczyc o rozwijajacej sie fobii spolecznej lub tez innych, nie wiem jak pomoc i chyba psycholog ci tylko pomoze. z drugiej strony jak sie czegos boisz to nigdy nie przezwyciezysz leku pozdro

Gość gość
Moja rada jest przynajmniej konstruktywna. Gdyby autorowi tematu pomogła wizyta u psychologa, to nie zakładałby tematu na forum.

Gość gość
Choroba aspołeczna - to ci jest. Poczytaj w google.

Gość gość
tragedia, same ameby na tej kafeterii - to do tych co pisza wyzej

Gość gość
leczę to odpłatnie i skutecznie