Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prowokacje

Polecane posty

Gość gość

Czy to tylko prowokacja: - miejsce : praca, można nazwać korpo, - podmiot ;)- młodsza ode mnie o 8 lat, - moje stanowisko - "biały kołnierzyk" - brak podległości służbowej codziennie z jej strony inicjowanie spotkań w moim pokoju/gabinetu, odczytywanie wszelkich elementów mowy ciała jako "zachęta" - ubiór i demonstrowanie go (nie trzeba chyba rozwijać), przelotny kontakt fizyczny, wchodzenie w moją strefę dystansu intymnego(częste), nawiązywanie kontaktu również po pracy i w weekendy. dlaczego nie reaguje : zamężna, 2 dzieci, rodzaj "flirciary", dość częste inf. dotyczące udanego związku pytanie:j.w. nie mam raczej problemów w kontaktach w płcią przeciwną. Tutaj jest to nielogiczne. Nie pasuje mi tu coś. sugestie?

Gość gość
daj sobie spokoj

Gość gość
wyjaśnij

Gość gość
zaraz musze wyjsc, nie zawracaj sobie glowy!

Gość gość
nie łącz pracy z seksem bo popełnisz błąd jak wielu ... Jest to nieprofesjonalne i nie mile widziane w porządnych korpo, choć wiem, że w niektórych na tzw. "spotkaniach integracyjnych" ludzie się ****ają jak koty. Ale nie rób tego z dziewczyną, z którą pracujesz na co dzień. Co najwyżej z jakąś z innego miasta, z którą nie będziesz się codziennie widział

Gość gość
może po prostu mąż jej nie zadowala i szuka bolca na boku ;) ile ma lat?