Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma z kim popisać

Polecane posty

Gość gość
Do gość 12.58 jak nie wiesz jak mam na imię to nie pisz nic.

Gość Psotka migotka
Nie chce się wtrącać ale wydaje się mi,że żeby przejść na priv to chyba trzeba czegoś wiecej niz deklaracji,że jesteś dojrzałym facetem i porozmawiasz o wszystkim. Mało która kobieta pobiegnie na maila po dwóch skleconych zdaniach. Fajnie jest popisać na forum i zorientować się czy cos zacznie 'iskrzyc " Takie pitu pitu prawie dwie godziny, a nic nie wynika :) Trzeba czymś zainteresować i zaintrygowac rozmówcę w obie strony ;) Szczególnie, gdy liczy się na przeniesienie znajomości na maila :) Powodzenia ;)

Gość gość
Dziś nie mam możliwości utworzenia@ jesli Ty mozesz to zrob tymczasowy

Gość gość
Do gość 12.58 jak nie wiesz jak mam na imię to nie pisz nic.

Gość gość
A skąd pomysł, że ma coś iskrzyć??? Mnie nie zależy na erotycznej rozmowie.

Gość gość
Mozna zaintrygować zwłaszcza gdy zaczną się bluzgi i podszywy

Gość Psotka migotka
Błąd:) Powinno iskrzyc w kazdej dziedzinie i kazdym temacie, żeby któreś z rozmówców się nie nudziło :)

Gość gość
Jak ktoś chce porozmawiać o chce na priv nie znaczy że szuka namietnej kochanki i tak samo na odwrót

Gość gość
To tylko luźna rozmowa co Wy z tym iskrzeniem Nie ma już kogoś inteligentnego bez podtekstów

Gość Psotka migotka
Czy ja napisalam cos o kochankach czy namietnej rozmowie? Ludzie czytajcie ze zrozumieniem ;) Zwyczajną rozmowę bez erotycznych podtekstow tez trzeba umiec prowadzić tak,żeby zainteresować. Jednak z drugiej strony ...po co szukać rozmówcy nie do erotycznych rozmów na forum erotycznym? To chyba na ogólnym raczej :)

Gość gość
No wiesz iskrzenie to raczej jest jednoznaczne O na pewno nie chodziło Tobie o takie jak jest na forum ogrodniczym

Gość gość
Nie szukam kochanka tym bardziej kochanki Miałam ochotę na miłą rozmowę na priv z kimś kto podobnie jak ja zabija czas w pracy

Gość gość
Też jesteś teraz w pracy jak ja?

Gość Psotka migotka
Kategoria forum erotyczne mowi sama za siebie. Lubisz erotyke i rozmowy o erotycznym zabarwieniu to tutaj wchodzisz bo to miejsce dla Ciebie. Bardziej trafisz na rozmowce na tematy erotyczne,a raczej nie trafisz na rozmówcę, ktory chce rozmawiac na każdy temat byle bez erotycznych podtekstow bo co taka osoba by tutaj szukała? Probujesz troszkę odwrócić kota ogonem. Weszlasz na forum erotycznei krygujesz się strasznie,że chcesz rozmawiac z mężczyzną o wszystkim tylko nie o seksie. No weź bo to trochę hipokryzją zalatuje :)

Gość gość
Psotka czemu się jej czepiasz?

Gość gość
Wlasciwie to dobrze piszesz Psotka ;)

Gość gość
bo psotka czeka na psotka-wawcię i na rozmowę z nim z erotycznymi podtekstami jak na pierwszej stronie tego tematu :)

Gość gość
Psotka trochę pojechalas z "to twoje miejsce" aż mnie brr Jestem tu bo kiedyś spotkałam w tym miejscu fantastycznych ludzi i uwierz nie kotlowalismy się wszyscy w każdym zdaniu po prostu fajna rozmowa wykluczajaca gimnazjalistów Wyluzuj trochę bo cisniesz presja

Gość Psotka migotka
Nikogo sie nie czepiam. Bez przesady. Wyrazilam swoje zdanie. Jestesmy na forum erotycznym. Ona tez weszla tutaj akurat nie bez powodu ,) Nie na ogólny tylko tutaj :) Ja jestem na etotycznym bo lubie erktyke,srks i flirt o zabarwieniu erotycznym. Raczej nie znajde tego na ogólnym;) Tam szukalabym rozmow bez erotyki. Wiec po co udawac ze ona nie chce absolutnie o erotyce ;) Miłej rozmowy życzę mimo wszystko :)

Gość gość
Przecież psotka pisze mądrze. Ma racje. Ty faceciku tez nie jestes tutaj dla rozmowy o pohodzie. Wiec wyluzuj ty gościu.

Gość gość
Do Twojej wiadomości Nie chcę erotyki wchodzę tu bo tu mam swoje początki rozmów Można rozmawiać nie tylko o ziemniakach w sklepie warzywnym i o d***e w sexshopie

Gość gość
Psotka poluzuj majty, ja na ogólnym trafiłam na z******tego rozmówcę, z którym tylko o seksie dało się pogadać. A tutaj spotkałam kilka fajnych osób, w rozmowach z którymi nie poruszalismy tematów erotyki i nie flirtowalismy

Gość gość
Ha ha ha hipokryzja j***e na kilometr. Sami koniobijcy tu siedza i czekają na okazje. Taka prawda!

Gość gość tak tak w pracy
Dobra zejdzmy z Psoty bo jeszcze sobie pomyśli że nas kręci taki ciasny tłum Więc kto da pracy robi kawę?

Gość gość
Dojrzała kobieto jesteś tu jeszcze? Poważny facet pyta

Gość gość nocny
Psotka 👄 Nie warto. Uderz w stół...a prawda ich zaboli :) Zaklamanie i fałsz zawsze bylo w tym miejscu. Mało kto się przyzna,ze jest tutaj dla erotyki właśnie ;) Fajna babka jesteś. Otwarta,a to się ceni ;)

Gość gość
Dojrzala nie mylić ze starą ;) jak widać jestem

Gość gość
Ja wolę młodsze ;)

Gość gość
Odpiszesz na@ gdy podam?

Gość gość
A ja doświadczonych ;)