Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawsze gdy sie kocham z kobietami wyobrazam sobie ze to wredny malpiszon

Polecane posty

Gość gość

zawsze gdy kazda mnie ujezdza i skacze na fiucie ja zamykam oczy i wyobrazam sobie ze to pochwe idealu kobiety wrednego malpiszona wlasnie czuje. Wtedy przezywam kosmos. Niestety paulinka jest zajeta i nigdy z nia sie nawzajem nie zerzniemy :(.

Gość gość
masz jej fotke ?

Gość gość
tak, mam jej kilka nagich zdjęć.

Gość gość
wredny malpiszon ma najpiekniejsze posladki ever, fuksiarz niesamowity z tego, co moze je sciskac, gryzc, masowac, ssac, a o wkladaniu twarzy w nie by wglebiac sie w jej rowek nie wspomne. Z takimi posladami jak jej, facet ma caly czas erekcje a widok wijacej sie z rozkoszy wrednego malpiszona jest czyms, co zabija. Jej dzwieki rozkoszy to erekcja dla mozgu. wredny malpiszon jest niesamowitą partnerką do ostrego rzniecia, ten ktory ma dostep do jej waginy, powinien dziekowac matce naturce, za to ze wredny malpiszon pozwala mu wkroczyc do jej jamy wiecznego orgazmu i ekstazy jak i rowniez bo zostal hojnie obdarzony. Nie jedna gwiazda kpopu marzy o kims takim jak malpiszon

Gość gość
Wyobrazam sobie, ze wredny malpiszon rozlozyla przede mna nogi, a ja laduje w nią mego penisa, masujac jej lechtaczkę.