Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu matki synow sa takie agresywne ?

Polecane posty

Gość gość

Bronia tych synalkow do upadlego. Pozniej beda wrednymi teściowymi.

Gość gość
Często dla matek syn jest meżczyzną idealnym (nie mąż ale właśnie syn, przy okazji jej krew, pot i łzy na niego łożone). Mało która matka chętnie chce oddać obcej kobiecie swego wymuskanego, najwspanialszego syna, nie wierzą zresztą że istnieje kobieta która na tego właśnie mężczyznę zasługuje. Włącza się niepokój, nawet zazdrość. Jeśli w związku rodziców dzieje się źle, bywa że matki oczekują dużej bliskości od dzieci, zaspokojenia potrzeb miłości, emocjonalnego wsparcia, zapominając że dzieci powinny mieć własne życie.

Gość gość
Uważam ze gorsze są matki które OPRÓCZ synów mają też córki które poduszczaja swoje matki na bratowe

Gość gośćddd
Ja nie bronie syna, kocham go nad życie i właśnie dlatego chce nauczyć go że za złe zachowanie ponosi się konsekwencje! Autorko ja się zgadzam z Tobą poniekąd, moja teściowa wyjechała na mnie gdy poprosiłam męża o ograniczenie palenia papierosów. Niepotrzebnie poruszyłam ten temat w jej obecności ale jej reakcja była wręcz irracjonalna.

Gość gość
Proponuję na"cito" poradę psychiatry.Lecz się kobito bo widać że masz problemy z głową.Nikt normalny nie jest w stanie wymyślić takich bredni.Ziejesz nienawiścią,tak dla zasady,zazdrość o matkę męża ci duuupę rozrywa.To zupełnie inne uczucie,ale idiota tego nigdy nie pojmie,będzie tworzył by tyko mącić w rodzinie.