Gość Margeurita Napisano Marzec 12, 2017 Hej. Mieszkam we Francji od prawie 11 lat. Mam 18 lat, ale od 8 miesięcy jestem zaręczona z bosniakiem. Jego rodzice sa bardzo sympatyczni i goscinni. Ale jest problem. Jest bardzo, ale to bardzo zazdrosny. Do tego, ustawia swoje reguly : - "Bo wiesz, teraz jak jestes zaręczona, to nie mozesz wychodzić z Twoimi kolezankami, muszę i ja być z Toba wszędzie gdzie pójdziesz" - "Nasz slub odbędzie się w Meczecie (kosciól dla musulmanów). Czyli musisz się stać tez musulmanka" -"Nasze dzieci będę musulmanami. A jezeli będzię chlopczyk, to będzie on obrzezany" -"Mam nadzieje ze pójdziesz na studia zaoczne bo nie będziemy sie widzieć" -"Zrób to, zrób tamto" Jestem aktualnie w liceum.. Mialam kilka razy wymioty przez nerwy, psychicznie nie wytrzymuje napięcia, kilka razy prawie zerwalismy.. Nie wiem co mam zrobić, jestem totalnie zagubiona. Kocham go, ale juz nie wytrzymuję tego napięcia. Chciala bym zapoznać się z waszymi zdaniami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach