Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz probowal mnie upokarzac mowiac ze od jutra szuka sobie nowej, fajniejszej

Polecane posty

Gość gość

Powiedzial to po klotni.Czasem sie zastanawiam z kim ja jestem.

Gość gość
I mam ochote po czyms takim po prostu wziac dziecko i pojechac na stale do rodzicow.

Gość gość
To niech sobie szuka ..

Gość gość
Dlaczego do rodziców ? Dorosła jesteś, załatw sobie swoje miejsce dla dzieciaka i dla siebie.

Gość gość
To po co się z nim klocisz?

Gość gość
Jaka Ty przejmująca jesteś, mi tak mówi co najmniej z raz w miesiącu, a ja się tym nie przejmuje, bo okazuje mi miłość w inny sposób, i wiem ze tak tylko se gada. Takie gadanie, A ty nie bądź taka honorowa.

Gość gość
Taka honowowa, że do rodziców chce spyerdalać. Sama sobie nie poradzisz, że albo pod skrzydłami męża, albo rodziców ? :O Dorosła baba, matka ! :O

Gość gość
Musisz mieć niskie poczucie wartości skoro się tym przyjmujesz, jak mi tak mowi to sobie myślę " gdzie on se niby znajdzie fajniejsza niż ja, przecież takich nie ma, bo ja jestem najfajniejsza" ☺czasem mu to nawet mówię i wtedy nasza rozmowa zamienia się w żart

Gość gość
12:32 a gdzie mam spyerdolic, do domu samotnej matki moze mi radzisz? Nie mam swojego mieszkania , wynajmujemy z mezem, z mojej pensji sie nie utrzymam. rady z d..py

Gość gość
tak, MAM NISKIE. jeszcze z dziecinstwa, strasznliwe kompleksy. on o tym wie a mimo to mi tak dowala.

Gość gość
Pierdolenie. .... taka dorosła a chce wracać do rodziców. .....bo na kafe to wszystkie takie zaradne mają dom i dwa mieszkania na wynajęcie. Autor powiedz mężowi ze ci przykro gdy tak mówi a jeśli faktycznie źle się wam uklada to na spokojnie pomysł co dalej....i koni go w zad.Chociaz z drugiej strony lepiej byś wyszła w sądzie gdyby miał kogoś na boku

Gość gość
12:37 bo to tak jest ze słabszego sie kopie najłatwiej, jak ja miałam niskie poczucie wartości to mój maz mi też czasem mówił przykre rzeczy, A jak zmieniłam swoje nastawienie, uwierzyłam w siebie, mój mąż zobaczył ze w ogóle nie przejmuje się jego gadaniem, a wrecz sie z tego smieje, to przestał mnie krytykować. Popracuj nad soba.

Gość gość
Nie pyerdolenie patologio umysłowa, tylko realizm. Szok żeby dorosła osoba, matka ! nie miała swoich pieniędzy tak, żeby w kryzysowej sytuacji poradzić sobie samej, a nie wpieprzać się rodzicom z dzieciakiem i zadowolona. Nie trzeba mieć swojego domu ani mieszkania, istnieją mieszkania do wynajmu. Tylko trzeba mieć olej w głowie i własne pieniądze. A nie całe życie wisieć na kimś, qrwa :O

Gość gość
13:32 moze ty dostalas od mamusi i tatusia na start, dlatego taka mundra jestes. taki zawsze maja gebe pelna frazesow. ja dostalam kopa na rozbieg, patologio. Nic sie nie dalo odlozyc przy pensji 2000 netto. ile % Polek jest w stanie z kobiecej pensji sie utrzymac, denna I wredna babo?

Gość gość
Gardzę facetami. Każdy jest taki sam

Gość gość
Ja bym sobie pomyślała tak: to szukaj fajniejsze a ja znajdę lepszego, że cię zamuruje i niech spier/dala. Facet to świnia. Dbaj o siebie bo nigdy nic nie wiadomo z facetami. A może już kogoś ma hooj jeden.

Gość gość
Skoro dostałaś od rodziców wielkie gie i kopa w d**e na start, to kto tu jest patologią :O Jesteś taka łajza, gołod***ec i twój popierdzielony mąż też to widzi. Zresztą, to kogo sobie wybrałaś na życie i na ojca dla swojego bachorka też mówi o tobie wszystko. Trzeba było na jakąś terapię iść, poukładać sobie w głowie co ważne, a co nie, a potem się brać za zakładanie rodziny. Ale jak zawsze - wszystko w życiu od d**y strony - dosłownie i w przenośni. Tylko dziecka szkoda, jak zawsze.

Gość gość
14:03 ja tez mu powiedizalam ze znajde lepszego, normalnego, ktory bedzie mial do mnie szacunek. Tez sie odgryzlam. Dla mnie ten moj to juz jest zerem po tych wszystkich akcjach. Ja mu na to wczoraj: "no tak, bedziesz szukal lepszej, kilka razy juz to slyszalam. Powodzenia, bedzie ci potrzebne, juz jej wspolczuje na poczatku bedzie miodzio a potem totalna tragedia. Tylko wspolczuc kobiecie" i dodalam "no tak, pewnie ty nie od dzis puszczasz oczka do innych i sie usmiechasz do innych bo widac twoja natura taka jest" a ona na to" oczywiscie, codziennie to robie" k..rwa jaki cham, nawet nie waidomo czy to prawda czy tak tylko agda, ale ja bymw zyciu tak nie powiedziala bo potem do konca zaycia by sie zastanawial jaka jest prawda, co bylo prowokacja a co prawda, co falszem. I jak tu miec zaufanie do osoby ktora w klotni mowi takie rzeczy? nijak sie nie da, ja nie umiem. Nigdy bym nikomu tak nie powiedziala nawet w wyniku sprzeczki czy zeby sie odegrac :|

Gość gość
14:09 patologia jest nie Bogu ducha winna kobieta, ktorej rodzice nie pomogli na start, tylko jedza taka jak ty, ktora ja wyzywa. Jestes bogata bogactwem innych. Cos ci ktos zapisal, dal, zostawil, wyksztalcicl to sie wymadrzasz i wywyzszasz. A co ty bys miala gdyby nie pomoc innych? wielkiego choooya wiec stul ten ryj i troche pokory, bo jedziesz po autorce a sama jestes patologia jakich malo. Wstyd po prostu.

Gość gość
14:09 nazywasz ludzi lajzami jesli sa biedniejsi od ciebie? I kto tu jest lajza. Ty nie masz nic oprocz swoich pieniazkow ktore i tak masz dzieki pomocy innym, ciekawe jakbys spiewala jakbys sie urodzila w innej rodzinie. Niestety wyszlas ze wsi, dorobilas sie, ale wies z ciebie nie wyjdzie, nie ma opcji. Ublizasz malo zamoznym i wyzywasz ich od golo**d*pcow? a co ty masz oprocz kasy? zero klasy, zero empatii, glaz zamiast mozgu i serca....i czym ty probujesz przykozaczyc? zerem to jestes akurat ty, niestety dla ciebie. Zal mi ciebie...

Gość gość
Czego się plujesz, niedorajdo ? :O Wyszła z domu z gołą dupą, jest gołodupcem, mąż jej nie szanuje - to są fakty i sama to autorka napisała. No a że dziewczyna trafiła w sedno, to zabolało :D Taka prawda, że najpierw trzeba myśleć mózgiem, a nie dupskiem.

Gość gość
dokladnie, moze ma kase i "zabezpieczona" jest ale nie napisze juz skad ma te srodki i woli jechac innym od nieudacznikow. spojrz jedna z druga skad mialas na studia, na wyksztalcenie, skad? I wtedy otwieraj usta by pouczac innych. inni nie mieli tyle szczescia. Moja kolezanka ma ojca bogatego ktory zalozyl firme budowlana, zarabia krocie, ale corce zalowal pomocy na studia i wyslal ja do Anglii do najgorszej roboty, a synkom zalatwil cieple posadki u siebie i kazdemu dal po mieszkaniu, patol y*****. Corka to gorszy sort, sama sobie musi radzic. Nienawidze takich choyow troglodytow starej daty. ktory uwaza ze corka to dno i jej sie pomoc nie nalzey. moze autorka ma takiego samego ojca, wszystko musi w zyciu wyszarpywac zebami, maz dostal podwyzke i sie wywysza, typowe na kafe. wspolczuc autorce takiego chlopa gnoja

Gość gość
14:25 nie sciemniaj miernoto, ze "dziewczyna napisala" bo sama sobie to odpisalas :) I nie pytaj skad wiem..a zreszta sama ci powiem. Choc i tak pewnie sie na tym nie znasz. Mam mozliwosc dzieki znajomemu robic wglad z jakiego IP kto pisze i niestety ale twoj wpisik to dubel, piszesz sama ze soba, miernoto :D i nie nazywaj mnie niedorajda. Twoim zdaniem moze autorka miala sie dorabiac do 40tki (bo tyle to czasem w naszym kraju trwwa) i wtedy szukac mezczyzny? na pewno by znalazla, zaiste :D glupia jestes jak but, pochwal sie lepiej na czym ty zarabiasz i jakie masz wyksztalcenie, zapewne jestes trollem, przegrywem zyciowym ktoremu bogaty tatus zlodziej cos zapisal i gwiazdorzysz na necie, bo w realu jestes zwykla pesda

Gość gość
Ale prostaczka ta baba wyzej... "trzeba bylo myslec mozgiem a nie doopskiem" - mowisz chyba z wlasnego doswiadczenia? Moze nie kazdy mysli doopskiem jak ty to zwiesz, ale sercem. moze komu zaufal i sie zakochal, to takie dla ciebie niezrozumiale...bo pewnie sama nie potrafisz kochac.

Gość gość
14:25 - tak, a mój znajomy pracuje w FBI i już po ciebie jedzie :D Policja, przyjedź na kafeterie !!!!! :D Ja ci powiem skad twoje twierdzenie, że ktoś pisze sam ze soba, ano bo robisz dokładnie to samo, miernoto :D Mierzysz innych swoja miara, to proste u prostaczki. Przestań bredzić o znajomym i IP - nawet pewnie nie wiesz co to jest :D :D

Gość gość
oj jak prawda zabolała stypendystki programu 'pińcet plus'. Szczekaj dalej, może siebie sama w końcu przekonasz :D

Gość gość
14:37 skierowalas swoje wypociny do osoby z 14:25, czyli do samej siebie. Ile ty masz ilorazu inteligencji, 5? A nie, troszke wiecej, bo umiesz wlaczyc kompa i odpalic kafeterie, gdzie mozesz upuszczac sobie jadu do woli, bo tylko tu jestes bezkarna. Ciekawi mnie na jakimze to polu jestes tal bardzo niespelniona, ze az ziejesz nienawiscia. Bo to, ze masz jakis problem ze soba i swoim zhyciem jet pewne, podobnie jak u innych ludzi ktorzy chodza tu by wyzywac innych, slabszych, cierpiacych, kopac lezacego, gnoic ludzi. Kop dalej, ulzy ci w twoim marnym zywocie...:)

Gość gość
Przestań już pieprzyć te smuty i skończ gadanie samej do siebie. IP rozszyfrowuje, idiotka :D Łrzesz jak pies a głupia jesteś jak but z lewej nogi.

Gość gość
14:52 Ty nawet nie wiesz co to jest IP, idz odrob lekcje bo ojciec wroci z pracy i wpier...ol ci spusci, zakreci kurek z kasa, albo twoj sebix przyjdzie i ci wpier..oli w szczene, bedziesz pod piecem zeby zbierac bo kartofle nieobrane. Lepiej sie ogarnij bo juz 15ta a ty w proszku, nic nie masz zrobione, bo jestes zajeta przeklamywaniem rzeczywistosci i pisaniem na kafe jaka ty jestes zyciowo ustawiona i ile to nie masz kasy. W marzeniach chyba. Cos ci powiem, ludzie z kasa nie siedza teraz na kafe, tylko pracuja nad utrzymaniem i pomnozeniem swojego majatku. Twoj majatek to zapomoga z MOPS i raty z awozek inwalidzki. :D

Gość gość
Ty też nie wiesz, tyle że łrzesz, łajzo.