Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwazam rozwod z takiego powodu

Polecane posty

Gość gość

Kobietki,dziewczyny. Zaczelam zastanawiac sie od jakiegos czasu nad rozwodem z mezem...przyjaciolka pytajac mnie dlaczego nie rozumie,bo dla innych jest szarmancki i mily.A dla mnie w domu?Lekcewazy mnie,nie mamy wspolnych tematow,nigdzie juz razem nie wychodzimy.Chcialabym pojsc na terapie z nim-ale nie chce slyszec o tym i nic sie nie zmieni...do tego prawdopodobnie mnie zdradza chociaz nie mam pewnosci tylko przypuszczenia,wiec stracilam do niego zaufanie.Nia ma czulosci i zwyklej zyczliwosci,lepiej mi bedzie samej,naprawde.Szkoda tylko dzieci.Znajomi nie rozumieja

Gość gość
A skad masz podejrzenia odnosnie zdrady, jakie sygnaly wystepuja?

Gość gość
Nie na seksu, nie ma związku. Staniesz na głowie a d..y nie dasz, to po małżeństwie.

Gość gość
Jest to poniekąd twoja wina. Ja już gdy byliśmy parą ja cnotka on prawiczek był związek bez tabu. O wszystkim sobie mówimy on mnie i ja jemu mogę zaglądać do komórki czy laptopa itd.. nie ma że ja idę z koleżankami czy on z kolegami zawsze idziemy razem do moich koleżanek czy jego kolegów ja należę do niego on do mnie. Jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki nawet w szpitalu i wspierał porody intymność to ja i mąż a nie ja i ginekolog bo męża się wstydzę to jak uprawiacie seks? ? Ciemnota mam prawo do obecności męża bo nie decyduje ginekolog często zboczony tylko JA decyduje o obecności osoby bliskiej ! A jest wielu z bocznych lekarzy jak urolog, onkolog czy. .Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek. Takie przeżycia łączą cywilizowany związek.