Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci kolo 40tki wola 20tki niz 30tki

Polecane posty

Gość gość

10 lat roznicy to malo>?

Gość gość
20 tka jest naiwna i łatwiej nią manipulować...

Gość gość
Nie do końca.Ja mam 27(bliżej 30-tki)a mam powodzenie u 40 latków,38 i nieraz poniżej 20.Nie ma reguły.

Gość gość
Czterdziestolatek wie że pierwsza młodość mineła i że oto wkracza tiptoczkami w wiek dojrzały, jak zatem się odmłodzić? Kobiety robią lifting, zaczynają intensywniej dbać o siebie a facet szuka młodszej zasłony :D. Taka młoda kobieta wytrzyma przy dziadku dopóki ten nie ma problemu z impotencją.

Gość gość
ja znam facetow ok 40tki ktorzy szukaja kobiet w swoim wieku lub kilka lat mlodszych, ale nie az z taka roznica wieku, znam kilka par ok 40tki lub po 40tce, obydwoje w podobnym wieku, nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora jak to sie mowi

Gość gość
Szkoda tylko ze te młode nie wola tych starych prykow, chyba ze lecą na kasę ale to związek z wyrachowania a nie miłości. Gdyby taki pazura był biedny to ta zając nawet by na niego nie spojrzala

Gość gość
ja nie znam takiego doroslego mezczyzny 40-50 ktory wolal by 20 latke , raczej wola zadbane ladne kobiety w swoim wieku

Gość gość
gość dziś gdyby taki Pazura byl biedny to pewnie mialby braki w uzebieniu i smierdzal piwskiem a na takiego nikt raczej by nie spojzal , ani zajac ani krolik ani 20 ani 40 to normalne ze kobietom w kazdym wieku podobaja sie zadbani i niebiedni mezczyzni

Gość gość
Facet po 40 czasem już niedomaga i można się wspomagać jakaś dobrą suplementacją. Ja biorę Long Mena ze sklepu w zaufaniu.pl

Gość gość
Bo w tym wieku wiedzą już co dobre. Czyli młodsze.

Gość gość
Kobiety koło 40 tez na pewno by wolały młodszego. Co to za przyjemność spać z 40 latkiem ze starymi smierdzacymi jajami?

Gość gość
dlatego, że razem z niegdysiejszym świstakiem siedzą i zawijają w te sreberka ;) chociaż może i wolą, ale jakoś do stadium realizacji woli nie przechodzą;)

Gość gość
Ale ból d**y, czasu nie cofniesz.

Gość gość
Nie zauważyłam nic takiego. 40 latek z 20stka to rzadkość. To jest stary grzyb dla większości 20stek. Ja mam 30+ i dla mnie taki jest za stary. Patrzcie na przypadki z mediów i ekstremalne z otoczenia, a w praktyce, to są wyjątki