Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka89

SEKS W GĘSTEJ PERUCE

Polecane posty

Mój mąż ostatnio kupił mi perukę. http://imgur.com/a/0mWbC dokładnie taką jak w linku. Strasznie go podniecają ogólnie takie fryzury jak ta peruka i marzy mu się, abym ją ubierała podczas seksu. I moje pytanie, czy to jakiś fetysz, czy po prostu taka zabawa urozmaicenie? Przyznam szczerze, ze samej spodobała sie taka gęsta peruka i chętnie będe ją zakładać do łóżka, ale czy nie będzie tak, że będzie chciał się kochać ze mną tylko gdy mam ją założoną?

Gość gość
Okropna. Nigdy w zyciu bym tego gowna sztucznego nie założyła :O

Gość gość
a mnie się podoba, nie wygląda tandetnie, z resztą widziałam jąna aliexpress i ogólnie solidnie robione są. Nie świecą sie sztucznie itp. Bardzo seksowna jest i pewnie ciężka ; D a co do pytania, to myśle, że spoko, że lubi takie przebieranki, nie zaszkodzi związkowi. Mój też ma różne zachcianki i przez to jeszcze bardziej go pociągam ;)

no jest ciężka, strasznie dużo włosów, gęsta i zbita. Ale fakt, jest seksowna, nawet dla mnie)

Gość gość
Rzyg :O

No ja myślałam, że też mniej więcej będzie taka, ale lubi bardzo gęste i puszyste włosy, więc mam taką "szczotę" ; D w sumie fajnie, podoba mi się pomysł

Gość gość
ale seksowna!!!

Gość gość
gdzie mogę taką kupić? :)

Gość mokrawłoszka
genialna! Muszę powiedzieć swojemu parnerowi o takiej ; D prócz peruki jeszcze lubię się pieprzyć w grubych kożuchach albo na miękkich skórach baranich. Ostatnio kupiłam właśnie taką 2mx2m miękką skórę, bardzo gęstą jako narzuta na łóżko i przeżywam ekstremalnie silne orgazmy gdy się na nich pieprzymy. Ma ktoś podobnie?