Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona1234576

Zerwał kontakt, bo nie poszłam z nim do łóżka

Polecane posty

Gość gość
Jak on z nią wytrzymal bez seksu .

Gość gość
A po ślubie raz na miesiąc seks .

Gość gość
14 dni okres . 10 dni Glowa boli . 6 dni zmęczona . i miesiąc minal miodowy .

Gość gość
Wy jesteście zakonnicami . Nie one by was zawstydzily w niejednym . Wy jestesci kobietami o podwójnej moralności z jednej strony czujecie pociąg seksualny a z drugiej strony p*****lolamento waszych matek i babć . Nie dej mu dej psu .

Gość gość
Proponuje nowy temat : Wyszedł z restauracji bo kelner nie chcial podać nic do jedzenia .

Gość gość
Trzeba wpuszczać do restauracji klientów w krawatach . Klient w krawacie jest mniej awanturujący aie.

Gość gość
Klient prawdopodobnie poszedł ddo innej restauracji tam gdzie go nakarmią .

Gość gość
Chcial wykorzystać kelnera .

Gość gość
Jak dla was kobieta to płatny zawód, to rzeczywiście współczuję tym, które wam się uda omotać i wyłudzić "usługi".

Gość gość
W ten właśnie sposób najczęściej dochodzi do gwałtów, najpierw kobiety prowokują, dają się obmacywać, rozbierać i kiedy napięcie sięga zenitu, to łapki precz!!! Ciekawe jak czułaby się kobieta gdyby facet ją rozpalił i zostawił bez niczego... na 99,99% też byłaby nieźle wkurwiona!

Gość gość
Dziwnie zatytułowałaś swój temat przecież poszłaś z nim do łóżka tylko nie było stosunku

Gość gość
tacy wlasnie sa faceci, nie pojdziesz do wyrka to koniec milosci

Gość gość
"gość dziś Trzeba wpuszczać do restauracji klientów w krawatach . Klient w krawacie jest mniej awanturujący aie." Xx A przy wejsciu do restauracji fotki : " tych klientow nie obslugujemy " :D

Gość gość
chyba "miłości" ;) bo "miłość" mieszka w rozporku :D

Gość gość
gość 2017.03.13 Zgadzam się z Tym w 100%!

Gość gość
nie pojdziesz do wyrka to koniec milosci x O jakiej miłości tu mowa? Facet od samego początku mówił czego chce i się z tym nie krył, a autorka wykazała się wyjątkową głupotą dopuszczając do tego aby ją rozebrał i obmacał. Gdy dochodzi to takich sytuacji to kobiety od razu wyzywają takiego od k****arzy, buraków, chamów, itp... gdyby sytuacja była odwrotna i to facet odmówiłby seksu, to znów oberwałoby się facetowi z tym że tym razem wyzywany byłby od pedałów, ciot, maminsynków i że kobieta powinna poszukać sobie prawdziwego faceta. Cokolwiek facet nie zrobi, to i tak będzie źle.

Gość gość
Tych klientów nie obslugujemy .

Gość gość
Pochwa pasuje do penisa jak ulal . A wy dewotki chcecie zmieniać swiat . Przerabiać na sredniowiecze . Zwolajcie inkwizycje i kastrujcie .

Gość gość
Przez takie pisanie same sie zeszmaczacie .

Gość gość
A ja sciolem drzewo owocowe w ogrodzie bo nie mmialo owoców . I co z tego . Jak mu nie dala to poszedł szukac dalej . Tak jak ten klient w restauracji co byl glodny a kelner nie dal jeść .

Gość gość
Jakie pisanie ? Ze autorka nie ulegla ?

Gość gość
Gdyby moja aktualna żona nie poszła ze mną do łóżka, to też bym zerwał kontakt.

Gość gość
O to chodzi o to chodzi . Ja go buklaczkiem a on wilcze doly.

Gość gość
Czy nawet jeśli facet mi się bardzo podoba i mnie pociąga, ale chcę z seksem poczekać powiedzmy te 3 miesiące, żeby upewnić się choć trochę, że mu zależy na mnie a nie mojej d***e tylko i wyłącznie to znaczy, że jestem dziwna? Ja nie mówię o czekaniu rok-dwa, bo to każdy by się wykończył, ale te 3-4 miesiące na lepsze poznanie swoich charakterów i intencji wobec nas. To już jest tak strasznie długo??? Świat stanął na głowie :O

Gość gość
Ja z moim mężem wylądowaliśmy w łóżku po 2 tygodniach znajomości, po 2 miesiącach mi się oświadczył. W rocznicę poznania wzięliśmy ślub a rok po ślubie urodziła nam się córeczka. Jesteśmy tazem już 14 lat... Dziewczyny seks jest piękny, korzystacie z życia póki jesteście młode. Nie obchodziła nas przeszłość. . A faceci lubią kobiety z doświadczeniem a nie zimne kłody. Seks to przyjemność, pożądanie, nie zawsze musimy kogoś kochać żeby było nam dobrze że sobą w łóżku. ..

Gość gość
3-4 miesiące to jest wystarczający czas aby w miarę dobrze poznać drugą osobę i przekonać się czy choćby trochę jest im ze sobą po drodze, ale jeśli kobieta po tygodniu leży prawie goła z facetem w łóżku i się mizia, to coś musi mieć z głową i ma podwójną moralność... to jak z tymi dziewicami, co błonę nadal mają, ale lodzików i seksu analnego było bez liku :P

Gość gość
Ja też się miziałam z chłopakiem po kilku tygodniach znajomości, a mimo to uważam siebie za dziewicę. Żadnych lodzików nie robiłam, o seksie analnym nie wspominając. Czy to że chłopak pieścił moje piersi albo wsadził mi rękę w majtki (szczerze mówiąc to nawet palcówki nie było) znaczy, że już jestem puszczalska zdzira? Pierwszy raz dotykałam penisa w wieku 24 lat, taka ze mnie latawica :P

Gość gość
Ja też się miziałam z chłopakiem po kilku tygodniach znajomości x Ale to było po kilku tygodniach i by to twój chłopak, w tym przypadku mamy jakiegoś tam znajomego gościa, który od razu gdy tylko nadarzyła się okazja oferował autorce seks, a ta odmówiła, ale obmacać i rozebrać się pozwoliła... takie niezdecydowanie i brak konsekwencji kiedyś źle się się dla niej skończy, ma fart że facet nie był pijany, bo wtedy mogłyby mu puścić nerwy.

Gość Mchy i Porosty
Ja miałem to samo : Dziewczyna wyrwała kontakt, bo nie poszedłem z nią do łóżka.

Gość gość
Woooow.... dobrze wiedziec co sie dzieje... czyli z seksem do sulubu nikt czekac juz w tych czasach nie chce?