Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

C o myslicie o takich tekatch jakie mowi mi moj facet?

Polecane posty

Gość gość

Np. " kiedy staniesz sie za kilka lat starsza i pomarszczona WRESZCIE, to nikt nie bedzie cie juz chcial, wiec lepiej sie zastanow i ze mna badz", albo " teraz jestes ladna, ale za kilka lat ta buzia nie bedzie juz taka ladna i nikt cie nie cechce, rodzice ci umra i kto poda ci szklanke wody na starosc?" , albo " ty lepiej nie szukaj pracy, masz bogatych rodzicow, poza tym wolalbym zebys sie zajela domem i dzieckiem". Mam 29 lat, wiem,ze to nie jest malo, ale czy to co on mowi nie jest chamskie?

Gość gość
up

Gość gość
Wydaje mi sie że on próbuje cie wpędzić w depreche i w takie poczucie że bez niego nie dasz rady facet chyba sie boi że go zostawisz tylko powinien to w inny sposób okazać pogadaj z nim żeby przestał z tymi tekstami bo za jakiś czas wogóle patrzeć na siebie nie będziesz mogła.

Gość gość
chamskie to malo powiedziane, to jest szacunek do kobiety według Ciebie?

Gość gość
No wlasnie, dlatego tez pomimo moich 29 lat zastanawiam sie czy on sie nadaje na meza... Oswiadczyl mi sie, ja przyjelam zareczyny, ale moze on sie nie nadaje na meza? Poza tym mysle ze chcialby mna rzadzic, nawet nie podoba mu sie to ze chce szukac nowej pracy

Gość gość
nie jest to zbyt miłe, nie powinien tak do Ciebie mówić

Gość gość
Postaw go do pionu jak sie zmieni to daj mu szansę jak zacznie sie stawiać to kopnij w d.upe i nie mecz sie z ch.amem

Gość gość
Zerwij nie zasługuje na ciebie