Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z iloma facetami miałyście stosunek?

Polecane posty

Gość gość

Cześć pytam z ciekawości jako kobieta, ile to jest ok? Panowie tez się mogą wypowiedzieć

Gość gość
3 facetów, mam 20 lat, chyba ok

Gość gość
7 mam 30 lat

Gość gość
niezłe puszczalstwo 3 w wieku 20 lat 7 w wieku 30 :D patologia

Gość gość
a to musi być ten jeden jedyny na całe życie? :D

Gość gość
nic dziwnego, że jesteście zdradzane

Gość gość
Mąż jest trzeci . 22 lata

Gość gość
ja miałam 3 z którymi spałam a zabawy chyba z 8 facetami, mam 21 lat i nie żałuję, nigdy nie zostałam zdradzona xd

Gość gość
Tylko 8 a mam juz 25 lat

Gość gość
Nic dziwnego że jak kobieta spi z jednym całe życie to potem leży jak Kłoda i faceta nie może zadowolić i szuka gdzieś indziej. Doświadczenie trzeba zdobywać

Gość gość
Panowie jesli oczekujecie zwiazkow to zapomnijcie kazda dzisiaj z nas sypia bez zobowiazan dla zabawy z kim popadnie

Gość gość
21 lat z 11 spała kolejna z 8 :D załamać się można

Gość gość
pokolenie puszczalskie koorfy, hahaha

Gość gość
Zawsze tak było tylko się kobiety do tego nie przyznawały. Idę spać bo tu same prawiczki i dziewice nie zaspokojone. Wsadzcie sobie w d**e kołem to wam ulży i nie będziecie komuś do wyra zaglądać

Gość gość
mam 22 spałam tylko z 15 :( lubie SEKS więc nie mam zamiaru odmawiam sobie seksu

Gość gość
Każdy chce seksu i taka jest prawda, a krytykują tutaj to tylko osoby które go nie mają i są zazdrosne :D

Gość gość
mam 34 lata, 2 facetów na koncie. jak kogoś poznam, będzie trzecim. i jest mi z tym dziwnie...zawsze chciałam mieć tylko jednego, na zawsze.. a wy tu radośnie ćwierkacie o 8 partnerach...matko...

Gość gość
też kiedyś chciałam jednego ale okazał się zwyrolem po 4 latach związku i musiałam to zakończyć :D

Gość gość
Ja mam 25 lat i spałam z 12. To nie k******o ,zależy jak dobierasz partnerów i jak się dzięki temu czujesz. Ja uwielbiam sex i się nie wstydzę a sieroty i prawiczki mniej jadu.

Gość gość
ja mam aktualnie drugiego partnera, jest dla mnie cudowny ale jestem jeszcze młoda i uważam, że się nie wyszalałam, chciałabym spróbować z wieloma facetami zanim się ustatkuję

Gość gość
Uwielbiam dobry seks... i dominujących zboczonych partnerów mmm

Gość gość
ja mam ochotę na ostry seks ale mój chłopak tego nie toleruje, czuję się niezaspokojona

Gość gość
baby to koorfy, temat znajomy

Gość gość
a prawiczki czytają i płaczą hehe

Gość gość
mam 24 lat spałam tylko z 34 facetami

Gość gość
ja mam 18 lat i spałam z 6

Gość gość
A lubicie starszych? Ja mam 20pare lat i kręcą mnie 40latkowie ;) heh a w łóżku są niesamowici

Gość Lampiarka
A ja 23 lata, i spałam z jednym chłopakiem, z którym byłam w związku trzy lata. Nie mam czasu na przygodny seks, zresztą Seks to jest ważny krok w życiu, nie mam zamiaru go spłycać i robić to z byle kim żeby tylko było mi dobrze przez chwilę. Potem są tylko problemy, dzieci przyszłość z kimś kogo się nie kocha. Ja miałam jednego. Ale moja kuzynka z malej miejscowości wyjechała do wielkiego miasta - Szczecina, jak zachłysnęła się wolnością i wielkim światem tak jej się to odbija to dzisiaj. A ma już prawie no 30 lat. Z tego co wiem, to co tydzień w łóżku lądowała z innym facetem, często to byli Niemcy którzy przyjeżdżali się bawić do Polski. czepiała się równie żonatych facetów. No i z jednym z Niemców zaszła w ciąże. Oczywiście Niemiec nie ma zamiaru z nią być, nie chce łożyć na dziecko. Sprawa do łatwych nie należy ponieważ no on jest Niemcem ona Polką więc w grę wchodzi Prawo Międzynarodowe cholernie trudne sprawy. No i co, dziecko wychowuje się bez Ojca, na dodatek jest chore i trochę kasy idzie na leczenie. Dzisiaj ma już 6 lat. Dziewczyna zapieprza od rana do nocy, bo praca, potem przedszkole obiad, potem lekarze albo rehabilitację. Zarobki no cóż, do rewelacyjnych nie należą, facet uchyla się od płacenia alimentów. Ciągle wisi z kasą. Dziewczyna może zapomnieć o jakiś wyjściach na imprezę, o nauce, o rozwoju osobistym, nie mówiąc już o znalezieniu sobie męża. Naprawdę to było dla mnie przestrogą. TAKŻE NIE WARTO!

Gość gość
Ja 44 i z sześdziesiecioma i niczego nie żałuję bo mam co wspominać