Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina Karo

Czy fantazje seksualne w których nie ma seksu są normalne?

Polecane posty

Gość Karina Karo

Masturbuję się dość nieregularnioe i raczej bardzo rzadko. Minionej nocy miałam jeden z takich nielicznych przypadków. Po wszystkim zdałam sobie sprawę, że porzecież moje myśi nie dotyczą seksu. Nigdy nie dotyczyły. Nie kocham się w nich z żadnym muskularnym mężczyzną, z żadnym namiętnym kochankiem, z nikim. Po prostu dotykam się w te miejsca i same doznania płynące z dotyku wystarczą bym doprowadziła się do szczytowania. Bardzo rzadko o czymkolwiek wtedy myślę. A nawet jeśli już zdarzy mi się coś sobie wyobrazić, tak jak wczoraj, to nie jest to seks.

Gość gość
:O

Gość gość
moge cie podktykać,chcesz?;-)

Gość gość dor
W takim razie masz bardzo nisko rozwinieta seksualnosc. Bazujesz tylko na obmacywaniu sie. Jestes jak 2-letnia dziewczynka (2-latki tez sie masturbuja) ktora odkryla, ze dotykanie pewnych miejsc wywoluje uczucie przyjemnosci choc nie ma bladego pojecia i nie rozumie co to za uczucie. Powinnas zaczac kreowac jakies fantazje.

Gość gość
nawet jeśli już zdarzy mi się coś sobie wyobrazić, tak jak wczoraj, to nie jest to seks. x To o czym wtedy myszlisz? Ze kupujesz w sklepie kilo cukru? :D

Gość Karina Karo
Miałam kiedyś fantazję dotyczącą sklepu ale nie chodziło o kupowanie cukru. Raz byłam świadkiem, takim prawdziwym świadkiem, a nie w wyobraźni, jak ochrona przyłapała złodziejaszka i wezwano policję. Jakiś czas potem podczas jednej z moich bardzo rzadkich masturbacji nie wiedzieć czemu wróciłam myślami do tego zdarzenia. Wyobraziłam sobie grupkę ochroniarzy otaczających szczelnie przyłapanego złodziejaszka, a za wielką szybą wystawową już było widać nadjeżdżający radiowóz. Wszystko było dokładnie tak jak to zapamiętałam. Z jedną wszakże różnicą. W moich myślach, to ja byłam przyłapaną złodziejką. Puściłam wodze fantazji. Stałam przytrzymywana pod pachy przez dwóch rosłych ochroniarzy, a trzeci w tym czasie obmacywał mnie w poszukiwaniu skradzionych rzeczy. Kuliłam się czując jego dłonie na biuście ale przytrzymywane ramiona nie były w stanie przyjść mi z pomocą. Wszystko się działo zaraz przy kasach, na oczach wielu ludzi z kolejki. Potem nadeszli policjanci i jeden z nich stwierdził, że samo oklepanie kieszeni nie wystarczy. Trzeba z niej zdjąć ubrania i dokładnie zrewidować, powiedział. Wizja, że jestem siłą rozbierana do naga i to przy wszystkich działała na mnie bardzo podniecająco. Doszłam szybciej niż zazwyczaj. Jednak nadal w tej wizji nie było seksu jako takiego. Czy coś ze mną nie tak?

Gość gość
jest ok

Gość gość
Co w tym dziwnego?