Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeszcze nosidelko czy juz fotelik

Polecane posty

Gość gość

Witam moj syn za pare dni konczy pol roku. Znajoma ma dziecko w tym samyn wueku. Pare dni roznicy. Ona juz sadza syna w foteliku jak gdzies jada ja jeszcze uzywam nosidelko. Moj synek jeszcze nie siedzi sam nawet jak lezy na pleckach to na boki i na brzuch sie przekreca ale glowki jeszcze z tej pozycji nie potrafi za bardzo podnosic. Mam zamiar wozic go w nosidelku jeszcze przynajmniej przez caly marzec i kwiecien. Kolezanki syn tez nie siedzi jeszcze sam a ona go sadza w fotelik i twierdzi ze jak ja swojego nie bede sadzac to sie nie nauczy siedziec. . ale ja sie go boje wsadzic w fotelik bo on naprawde nie umie siedziec. . powiedzcie czy ja dobrze robie czy zle i kiedy wasze dzieci przesiadly sie do fotelika

Gość gość
Jezeli dziecko same nie siedzi to nie mozna go sadzac na sile. Moja corka jezdzila w nosidelku do ukonczenia roku.

Gość gość
Mój synek ma 10 miesięcy, 9 kg wagi i wyczytałam, że dopóki dopinamy pas i główka nie wystaje to dziecko można wozić w nosidełku. Nie patrz na nóżki, bo ja tym się sugerowalam:) My planujemy nawet do roczku tak jeździć:) Ps. Mały jeszcze sam nie siada, ale usadzony siedzi ładnie

Gość gość
A i foteliki są od 9 kg i z tego co wiem to jest warunek konieczny

Gość gość
Bzdura z tym, że jak nie sądzisz to się nie nauczy siedzieć. Moje nigdy nie były sadzane i same się nauczyły. Ile Dziecko ma.

Gość gość
Sory, nie doczytałam że pół roku. Wiesz co? Moja córka ma 10miesiecy i jeszcze że 2 spokojnie pojeździ w pierwszym foteliku 0-13. Głupota jest wsadzanie takiego dziecka do fotelik 9-18

Gość gość
Za wcześnie. Ja swoją córkę przesadzilam do fotelika jak już sama siedziała i sama już siadała, tym samym wyrywając się z nosidełka. Miała wtedy chyba z 9 miesięcy nie pamiętam, ale pół roku skończyła w grudniu a przesiadla się na wiosnę, cyba w kwietniu. Koleżanka robi dziecku krzywdę, nie sugeruj się tym.

Gość gość
Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Na pewno jeszcze poczekamy z tym fotelikiem. Synek wazy 7 kg i spokojnie miesci sie w nosidelko. Pozdrawiam