Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak1991

Poszukuję...

Polecane posty

Gość chłopak1991

Witam. Jestem chłopakiem i mam skończone 25 lat. Mam 185cm wzrostu, szczupłą sylwetkę. Pomimo swojego wieku nie byłem jeszcze w żadnym związku. Cóż na pewno to dla Was dziwne ale tak wyszło... Oczywiście jak każdy miałem nadzieję, że kiedyś się zakocham więc czekałem z seksem. Może nie zamierzałem czekać z tym do ślubu, ale na pewno do czasu aż wcześniej jakąś kobietę dobrze poznam i z którą będzie mnie łączyć chociaż kilka tygodni lub parę miesięcy poważniejszego związku. Seks z przypadkową dziewczyną jakoś mnie nie kręcił, może zabrzmi to idiotycznie ale nie chciałem się bawić czyimiś uczuciami, a po drugie taki spontaniczny seks może się zdarzyć raczej tylko typowym przystojniakom. Postanowiłem zamieścić to "ogłoszenie" aby znaleźć kobietę, której nie przeszkadzałaby moja przeszłość (brak dziewczyny) i byłaby w stanie wprowadzić mnie trochę w świat seksu. Jestem świadom tego, że w najbliższym czasie (a pewnie też w dalszej przyszłości) nadal nie zbuduję z nikim związku, więc chciałbym w końcu spróbować i tego. Powiedzmy, że nie chcę zostać starym prawiczkiem ;P Ostatnio przez myśl przechodzi mi masaż erotyczny i mam tu na myśl taki masaż w którym to ja bym masował kobietę. Wydaje mi się, że jest to coś bardzo intymnego i chętnie spróbowałbym go wykonać pomimo, że nie mam w nim żadnego doświadczenia :) Może znajdę tutaj kobietę która byłaby w stanie zainteresować się moją osobą? Zapraszam do rozmowy. P.S. Tylko Kraków ;)

Gość chłopak1991
Podam swój mail, gdyby jakaś kobieta była zainteresowana (w co wątpię): email.05@interia.pl

Gość gość
Też podam swój, a co :D Bartlomiej.Wald-Opa@o2.pl

Gość gość
Up

Gość gość
Szukam Pana 30-40 lat by miło spędzić czas..

Gość gość
Up

Gość chłopak1
A skąd jesteś? :)

Gość gość
Z lodzi

Gość chłopak1991
Do gość wczoraj : Szkoda, że nie z Krakowa :/ Do luizka20000 wczoraj : Z małopolski? A nie z dolnego śląska? ;P

Gość Taki Zielony
Nie ogarniam frustrat nie potrafi dojechać do Łodzi z Krk :-P Będę niegrzeczny czy frustraci mają kotwicę w d... :-D

Gość gość
Zielony, już lubię Cię czytać :-D

Gość chłopak1991
Nie wiem jak Ty ale ja mam pracę i nie mam za bardzo czasu na wyjazd do Łodzi. A co do flustrata to może i nim jestem, więc ciesz się że Ty nie masz problemu ze związkami. Cóż... na kogoś musiało wypaść :P

Gość Taki Zielony
Nawet wtedy gdy zamieniłem Krk z Łodzią w kierunkach :-D

Gość Taki Zielony
Tak się składa że pracuję również ;-) i praca to nie obóz koncentracyjny, są weekendy i urlopy albo żyjesz albo siedzisz na d.... Taka prywatna logistyka :-) bilet na icc jakieś 30 PLN Spójrz na ptaki bociany, żurawie czy gęsi... zapieprzają dla seksu tysiące km i nie narzekają :-) Howgh

Gość gość
Dla dobrego warto ;-)

Gość Taki Zielony
A cholera wie takim gesiom lis jaja zabierze, albo wichura boćkom gniazdo zrzuci i znowu na południe i za rok na północ aby kilka razy bzyknąć :-D

Gość gość
Znaczy, facet pochodzi od ptaka, nie od małpy.

Gość Taki Zielony
Normalny facet żyję w zgodzie z przyrodą i czerpie z niej mądrość aby dać partnerce rozkosz....

Gość Taki Zielony
I tak na dobranoc , facet 26 lat jest dojrzałym mężczyzną, a jeśli czuję się chłopakiem....???? No coments

Gość chłopak1991
Jak to dobrze że nie jestem Tobą. Przynajmniej nie mam tak nawalone we łbie.